Visual Basic Nasıl Dildir

Ögrenmek ve proje yapip satmak icin.

Son düzenleyen: Moderatör:
Visual Basic, Microsoft tarafından, Basic programlama dili üzerinde geliştirilmiş, olay yönlendirmeli, üst seviye, nesne tabanlı ve görsel bir programlama dilidir. Öğrenilmesi de kullanılması da oldukça kolaydır. Sizin hedefiniz tam olarak nedir? Oyun üzerine mi, Web üzerine mi? İsterseniz programlama hakkında hazırlamış olduğum rehberi imzamdan okuyabilirsiniz.

Masaüstü, WEB, oyun. Rehber nerde? Link atin.

Phytonu nasıl indircem? Visual studio felan mi gerek?

Nasıl yani? Ne indirmesinden bahsediyorsunuz? Python dilini biliyor musunuz? Eğer bilmiyorsanız yine rehberde yazılı olan ama sizin ısrarla görmediğiniz kaynaklar olarak: Khan Academy, Çizgi Tagem, Açık Akademi gibi sitelerden veya mobil olarak öğrenmek istiyorsanız SoloLearn adlı yapımcıdan öğrenebilirsiniz.

Onu demiyorum python yazacağım. Programı nerden indircem?

Python'un resmi sitesinden indirebilirsiniz. Size iki seçenek sunuluyor; Python 2 ve Python 3.
Ben Python 3 daha güncel olduğundan onu tavsiye ediyorum. Eğer beğenmezseniz Python 2'yi aynı siteden indirebilirsiniz.
Welcome to Python.org

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…