TIACAQ Hectopat Katılım 11 Haziran 2015 Mesajlar 372 Daha fazla Cinsiyet Erkek 5 Temmuz 2015 #1 Merhaba, ben Visual Basic öğrenmek istiyorum, bir yerde yeni başlayanlar için projeler adlı bir konu vardı ama artık yok. Benim gibi yeni başlayanlar için proje önerir misiniz? Hesap makinesi yaptım daha önce.
Merhaba, ben Visual Basic öğrenmek istiyorum, bir yerde yeni başlayanlar için projeler adlı bir konu vardı ama artık yok. Benim gibi yeni başlayanlar için proje önerir misiniz? Hesap makinesi yaptım daha önce.
mustafacelebi Hectopat Katılım 28 Ekim 2014 Mesajlar 316 Daha fazla Cinsiyet Erkek 5 Temmuz 2015 #2 FTP Chat yapabilirsiniz. İnternette var videoları vs.
TIACAQ Hectopat Katılım 11 Haziran 2015 Mesajlar 372 Daha fazla Cinsiyet Erkek 5 Temmuz 2015 #3 mustafacelebi dedi: FTP Chat yapabilirsiniz. İnternette var videoları vs. Genişletmek için tıkla... Teşekkürler.
mustafacelebi dedi: FTP Chat yapabilirsiniz. İnternette var videoları vs. Genişletmek için tıkla... Teşekkürler.
mustafacelebi Hectopat Katılım 28 Ekim 2014 Mesajlar 316 Daha fazla Cinsiyet Erkek 5 Temmuz 2015 #4 TIACAQ dedi: Teşekkürler. Genişletmek için tıkla... Oyun hilesi de yapabilirsiniz. Ben böyle başlamamıştım ama başladıktan sonra oyun hilesi yapmıştım galiba
TIACAQ dedi: Teşekkürler. Genişletmek için tıkla... Oyun hilesi de yapabilirsiniz. Ben böyle başlamamıştım ama başladıktan sonra oyun hilesi yapmıştım galiba
TIACAQ Hectopat Katılım 11 Haziran 2015 Mesajlar 372 Daha fazla Cinsiyet Erkek 5 Temmuz 2015 #5 mustafacelebi dedi: Oyunlarda hile de yapabilirsiniz. Ben böyle başlamamıştım ama başladıktan sonra oyun hilesi yapmıştım galiba Genişletmek için tıkla... Sizinki de iyiymiş .
mustafacelebi dedi: Oyunlarda hile de yapabilirsiniz. Ben böyle başlamamıştım ama başladıktan sonra oyun hilesi yapmıştım galiba Genişletmek için tıkla... Sizinki de iyiymiş .
I3eyaz Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 19 Şubat 2015 Mesajlar 1.073 Makaleler 2 Daha fazla Cinsiyet Erkek 5 Temmuz 2015 #6 Daha önce hangi dillere baktınız, algoritma biliyormusunuz ve istediğiniz alan ne ?
TIACAQ Hectopat Katılım 11 Haziran 2015 Mesajlar 372 Daha fazla Cinsiyet Erkek 7 Temmuz 2015 #7 Sadece bu dile baktım, algoritmayı az çok biliyorum, "istediğiniz alan" derken ne şekilde? Ben bu işi amatör olarak yapmayı planlıyorum.
Sadece bu dile baktım, algoritmayı az çok biliyorum, "istediğiniz alan" derken ne şekilde? Ben bu işi amatör olarak yapmayı planlıyorum.