mustafacelebi Hectopat Katılım 28 Ekim 2014 Mesajlar 316 Daha fazla Cinsiyet Erkek 22 Kasım 2014 #1 Visual Basic'de program yaptım ve bunu .exe olarak kaydetmek istiyorum bunu nasıl yapabilirim ? @THE_MILLER
Visual Basic'de program yaptım ve bunu .exe olarak kaydetmek istiyorum bunu nasıl yapabilirim ? @THE_MILLER
THE_MILLER Petapat Zamanın Tanığı Forumun Hafızası İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 22 Ağustos 2013 Mesajlar 15.498 Makaleler 35 Çözümler 78 23 Kasım 2014 #2 File kısmından "Make" ile başlayan yeri seçersen .exe olarak kaydedecektir. Ayrıca VB 2010 ve sonrasında proje olarak kaydettiysen Debug dizininde otomatik .exe olarak kaydedilmiş olduğunu göreceksin.
File kısmından "Make" ile başlayan yeri seçersen .exe olarak kaydedecektir. Ayrıca VB 2010 ve sonrasında proje olarak kaydettiysen Debug dizininde otomatik .exe olarak kaydedilmiş olduğunu göreceksin.
sertacal Hectopat Katılım 4 Ocak 2021 Mesajlar 4 Daha fazla Cinsiyet Erkek 4 Ocak 2021 #3 Otomatik olarak Debug altında bin dizininde Exe'yi bulabilirsin.