A asaf001 Zeptopat Katılım 18 Haziran 2021 Mesajlar 5 Daha fazla Cinsiyet Erkek 27 Haziran 2021 #1 Visual C# kullanıyorum ama kod yazarken bazen yazım yeri en baş kısımdan başlıyor yani diğer satırlar biraz önde dururken benim yazı yazmaya başladığım yer en geride duruyor diğer önde duran kodlarla yazım yerini aynı aralığa nasıl çekebilirim?
Visual C# kullanıyorum ama kod yazarken bazen yazım yeri en baş kısımdan başlıyor yani diğer satırlar biraz önde dururken benim yazı yazmaya başladığım yer en geride duruyor diğer önde duran kodlarla yazım yerini aynı aralığa nasıl çekebilirim?
Ömerrrrrr Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 8 Nisan 2020 Mesajlar 2.259 Makaleler 3 Çözümler 23 Daha fazla Cinsiyet Erkek 27 Haziran 2021 #2 Satırları seçip taba basarsanız bir tab boyu ileriye shift + taba basarsanız bir tab boyu geriye alır
Satırları seçip taba basarsanız bir tab boyu ileriye shift + taba basarsanız bir tab boyu geriye alır
LastPlayer Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 9 Temmuz 2019 Mesajlar 2.312 Makaleler 2 Çözümler 46 Yer VSCode 27 Haziran 2021 #3 TAB tuşunu kullanabilirsiniz.