Hello Hectopat Katılım 2 Temmuz 2014 Mesajlar 555 Makaleler 2 Daha fazla Cinsiyet Erkek 10 Eylül 2014 #1 Proje sağ altda gördüğünüz gibi Google , Facebook vb sitelere daha kolay bir şekilde ulaşabiliyorum. ( Kendi açımdan). Hava durumu ve hesap makinası ekledim. Hava durumu bana ait değildir. 3-4 Saatimi aldı. Son düzenleyen: Moderatör: 10 Eylül 2014
Proje sağ altda gördüğünüz gibi Google , Facebook vb sitelere daha kolay bir şekilde ulaşabiliyorum. ( Kendi açımdan). Hava durumu ve hesap makinası ekledim. Hava durumu bana ait değildir. 3-4 Saatimi aldı.
Hasan_Erkan Megapat Katılım 15 Mart 2014 Mesajlar 171 Yer Kütahya Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Öğrenci 10 Eylül 2014 #2 Bu icon paketi çok hoş olmuş aynı Aurora Pack tarzı bişey olmuş elinize sağlık Eğer paylaşırsanız kullanmaktan zevk duyarım Ama sadece icon paketini
Bu icon paketi çok hoş olmuş aynı Aurora Pack tarzı bişey olmuş elinize sağlık Eğer paylaşırsanız kullanmaktan zevk duyarım Ama sadece icon paketini
Hello Hectopat Katılım 2 Temmuz 2014 Mesajlar 555 Makaleler 2 Daha fazla Cinsiyet Erkek 10 Eylül 2014 #3 Masaüstü iconlarından bahsediyorsan linki verebilirim. Link : Yeni klasör (2).rar — Yandex.Disk
Hasan_Erkan Megapat Katılım 15 Mart 2014 Mesajlar 171 Yer Kütahya Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Öğrenci 10 Eylül 2014 #4 Çok teşekkür ederim Silinen üye dedi: Masaüstü iconlarından bahsediyorsan linki verebilirim. Link : Yeni klasör (2).rar — Yandex.Disk Genişletmek için tıkla... Peki bunları nereye atıcaz ?
Çok teşekkür ederim Silinen üye dedi: Masaüstü iconlarından bahsediyorsan linki verebilirim. Link : Yeni klasör (2).rar — Yandex.Disk Genişletmek için tıkla... Peki bunları nereye atıcaz ?
Hello Hectopat Katılım 2 Temmuz 2014 Mesajlar 555 Makaleler 2 Daha fazla Cinsiyet Erkek 10 Eylül 2014 #5 Ben C:\Program Files (x86) İcons adlı bir klasör oluşturdum. Nedeni iconları güvende tutar.