Visual C# Kitabı Önerir misiniz?

• Konuyu başlatan leuqme
  • Başlangıç Tarihi
  • Mesaj 9
  • Görüntüleme 1.382

leuqme

Hectopat
Makaleler
1
Kodlamayla ilgileniyorum. 14 yaşındayım. Vb.net az çok biliyorum. Sıfır değilim yani önerdiğiniz kitap var mı ?

Lisede bilgisayar mühendisliği bölümünü tercih yapacağım. Nasıl oluyor, lise 2 de mi başlıyor kodlama dersleri ?

Son düzenleyen: Moderatör:
Merhabalar. Liselerde bilgisayar bölümü vardır. Bilgisayar mühendisi olmak istiyorsan, mühendislik fakültesi okumak zorundasın. Ben senin yerinde olsam Anadolu , Fen gibi liselere girmeye çalışırım. İllaki ben kitap istiyorum diyorsan Detial'in Visual C# Tow To program kitabını öneririm orijinali İngilizcedir, piyasada Türkçe'ye çevrilmiş halini bulabilirsiniz.

Merhabalar. Liselerde bilgisayar bölümü vardır. Bilgisayar mühendisi olmak istiyorsan, mühendislik fakültesi okumak zorundasın. Ben senin yerinde olsam Anadolu , Fen gibi liselere girmeye çalışırım. İllaki ben kitap istiyorum diyorsan Detial'in Visual C# Tow To program kitabını öneririm orijinali İngilizcedir, piyasada Türkçe'ye çevrilmiş halini bulabilirsiniz.

Bilgisayar mühendisliği bölümüne gideceğim zaten dediklerine göre lise 2 de başlıyormuş c# dersleri, hazırlanayım diye alacağım.

Lisede size uygun bilişim teknolojileri bölümü var. Meslek dersleri lise 2'de başlar evet. lise 1'de normal hazırlık derslerini görürsün, lise 3'de ise dal seçimi olur, web tasarım, veri tabanı, ağ tabanı gibi bir bölüm daha vardı şimdi hatırlayamadım. senin için uygun olan veri tabanı dalıdır. c#, php, html gibi dillerin temelini öğrenme şansın olur bilişimde. Ama okulunu iyi seç, çünkü eğitim kalitesi okuldan okula göre değişiyor iyice araştır. Üniversitede de yazılım düşünüyorsun sanırım, sana bu bölümün faydası olur, altyapını oturtur güzelce, üniversitede çok fazla zorlanmazsın. ayrıca diğer avantajı ise sınavsız iki yıllık yazılım bölümüne geçebilirsin.

lisede size uygun bilişim teknolojileri bölümü var. Meslek dersleri lise 2'de başlar evet. lise 1'de normal hazırlık derslerini görürsün, lise 3'de ise dal seçimi olur, web tasarım, veri tabanı, ağ tabanı gibi bir bölüm daha vardı şimdi hatırlayamadım. senin için uygun olan veri tabanı dalıdır. c#, php, html gibi dillerin temelini öğrenme şansın olur bilişimde. Ama okulunu iyi seç, çünkü eğitim kalitesi okuldan okula göre değişiyor iyice araştır. Üniversitede de yazılım düşünüyorsun sanırım, sana bu bölümün faydası olur, altyapını oturtur güzelce, üniversitede çok fazla zorlanmazsın. ayrıca diğer avantajı ise sınavsız iki yıllık yazılım bölümüne geçebilirsin.

Bilgilendırme için teşekkürler.

Lisede size uygun bilişim teknolojileri bölümü var. Meslek dersleri lise 2'de başlar evet. lise 1'de normal hazırlık derslerini görürsün, lise 3'de ise dal seçimi olur, web tasarım, veri tabanı, ağ tabanı gibi bir bölüm daha vardı şimdi hatırlayamadım. senin için uygun olan veri tabanı dalıdır. c#, php, html gibi dillerin temelini öğrenme şansın olur bilişimde. Ama okulunu iyi seç, çünkü eğitim kalitesi okuldan okula göre değişiyor iyice araştır. Üniversitede de yazılım düşünüyorsun sanırım, sana bu bölümün faydası olur, altyapını oturtur güzelce, üniversitede çok fazla zorlanmazsın. ayrıca diğer avantajı ise sınavsız iki yıllık yazılım bölümüne geçebilirsin.

Web Tasarım = Php, html
Veri tabanı = Sql, Visual Studio
Ağ Temelleri , Teknik Servis = Donanım
Bu şekilde oluyor.
Lise 2 de bölüm seçimi, Lise 3 de dal seçimi oluyor.

10.sınıfta C# dersleri başlıyor. Öncelikle mantık öğretiliyor. Bukadar ilginiz varsa iyi bir meslek lisesinde veri tabanı dalı size uygun olabilir.

Uyarı! Bu konu 12 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı