ŞenolGüneş Kilopat Katılım 17 Mayıs 2021 Mesajlar 3.034 Çözümler 33 Yer Bursa Nilüfer Daha fazla Cinsiyet Erkek 18 Haziran 2021 #1 Yener K. dedi: Redist paketleri yüklü değilse, linkten yükleyip deneyin. Latest Visual C++ Redistributable Runtimes All-in-One Jul 2025 Download This archive contains the latest version (July 2025) of all VCRedist Visual Studio C++ runtimes, installable with a single click by running the inclu www.techpowerup.com Genişletmek için tıkla... Abi hangisini indireceğim, Almanya bayraklı olan mı, yoksa İngiltere olan mı? Yoksa 4 tane ABD bayrağı var, onlardan biri mi?
Yener K. dedi: Redist paketleri yüklü değilse, linkten yükleyip deneyin. Latest Visual C++ Redistributable Runtimes All-in-One Jul 2025 Download This archive contains the latest version (July 2025) of all VCRedist Visual Studio C++ runtimes, installable with a single click by running the inclu www.techpowerup.com Genişletmek için tıkla... Abi hangisini indireceğim, Almanya bayraklı olan mı, yoksa İngiltere olan mı? Yoksa 4 tane ABD bayrağı var, onlardan biri mi?
AJFA Petapat Sosyal Tayfı Zamanın Tanığı Forumun Hafızası Çözüme Giden Yol Katılım 6 Mayıs 2013 Mesajlar 7.730 Makaleler 28 Çözümler 402 Daha fazla Cinsiyet Erkek 18 Haziran 2021 #2 ŞenolGüneş dedi: Abi hangisini indireceğim, Almanya bayraklı olan mı, yoksa İngiltere olan mı? Yoksa 4 tane ABD bayrağı var, onlardan biri mi? Genişletmek için tıkla... Fark etmez, sadece farklı sunucular.
ŞenolGüneş dedi: Abi hangisini indireceğim, Almanya bayraklı olan mı, yoksa İngiltere olan mı? Yoksa 4 tane ABD bayrağı var, onlardan biri mi? Genişletmek için tıkla... Fark etmez, sadece farklı sunucular.
ŞenolGüneş Kilopat Katılım 17 Mayıs 2021 Mesajlar 3.034 Çözümler 33 Yer Bursa Nilüfer Daha fazla Cinsiyet Erkek 18 Haziran 2021 #3 AJFA dedi: Fark etmez, sadece farklı sunucular. Genişletmek için tıkla... En sondakini indirdim, hadi bakalım inşallah düzelir. AJFA dedi: Fark etmez, sadece farklı sunucular. Genişletmek için tıkla... Abi indirdim, şimdi ne yapacağım? Son düzenleyen: Moderatör: 18 Haziran 2021
AJFA dedi: Fark etmez, sadece farklı sunucular. Genişletmek için tıkla... En sondakini indirdim, hadi bakalım inşallah düzelir. AJFA dedi: Fark etmez, sadece farklı sunucular. Genişletmek için tıkla... Abi indirdim, şimdi ne yapacağım?
AJFA Petapat Sosyal Tayfı Zamanın Tanığı Forumun Hafızası Çözüme Giden Yol Katılım 6 Mayıs 2013 Mesajlar 7.730 Makaleler 28 Çözümler 402 Daha fazla Cinsiyet Erkek 18 Haziran 2021 #4 ŞenolGüneş dedi: En sondakini indirdim, hadi bakalım inşallah düzelir. Abi indirdim, şimdi ne yapacağım? Genişletmek için tıkla... İnen RAR dosyasını klasöre çıkartın ve ".bat" dosyasına çift tıklayın. Otomatik kurulacaktır zaten.
ŞenolGüneş dedi: En sondakini indirdim, hadi bakalım inşallah düzelir. Abi indirdim, şimdi ne yapacağım? Genişletmek için tıkla... İnen RAR dosyasını klasöre çıkartın ve ".bat" dosyasına çift tıklayın. Otomatik kurulacaktır zaten.
ŞenolGüneş Kilopat Katılım 17 Mayıs 2021 Mesajlar 3.034 Çözümler 33 Yer Bursa Nilüfer Daha fazla Cinsiyet Erkek 18 Haziran 2021 #5 İndirdim ve açtım, burada öyle bir şey yok.
AJFA Petapat Sosyal Tayfı Zamanın Tanığı Forumun Hafızası Çözüme Giden Yol Katılım 6 Mayıs 2013 Mesajlar 7.730 Makaleler 28 Çözümler 402 Daha fazla Cinsiyet Erkek 18 Haziran 2021 #6 ŞenolGüneş dedi: İndirdim ve açtım, burada öyle bir şey yok. Genişletmek için tıkla... "install_all.bat"
ŞenolGüneş dedi: İndirdim ve açtım, burada öyle bir şey yok. Genişletmek için tıkla... "install_all.bat"
ŞenolGüneş Kilopat Katılım 17 Mayıs 2021 Mesajlar 3.034 Çözümler 33 Yer Bursa Nilüfer Daha fazla Cinsiyet Erkek 18 Haziran 2021 #7 AJFA dedi: "install_all.bat" Genişletmek için tıkla... Demeye çalıştığın en üsttekiydi herhalde, onu açtım ve ayıkla dedim. Sonra bu çıktı.
AJFA dedi: "install_all.bat" Genişletmek için tıkla... Demeye çalıştığın en üsttekiydi herhalde, onu açtım ve ayıkla dedim. Sonra bu çıktı.
AJFA Petapat Sosyal Tayfı Zamanın Tanığı Forumun Hafızası Çözüme Giden Yol Katılım 6 Mayıs 2013 Mesajlar 7.730 Makaleler 28 Çözümler 402 Daha fazla Cinsiyet Erkek 18 Haziran 2021 #8 ŞenolGüneş dedi: Demeye çalıştığın en üsttekiydi herhalde, onu açtım ve ayıkla dedim. Sonra bu çıktı. Genişletmek için tıkla... En üstte, adı "install_all" olan dosyaya tıklayınca bunun gibi pencereler açılıp kapanacaktır. Otomatik kuruyor.
ŞenolGüneş dedi: Demeye çalıştığın en üsttekiydi herhalde, onu açtım ve ayıkla dedim. Sonra bu çıktı. Genişletmek için tıkla... En üstte, adı "install_all" olan dosyaya tıklayınca bunun gibi pencereler açılıp kapanacaktır. Otomatik kuruyor.
ŞenolGüneş Kilopat Katılım 17 Mayıs 2021 Mesajlar 3.034 Çözümler 33 Yer Bursa Nilüfer Daha fazla Cinsiyet Erkek 18 Haziran 2021 #9 AJFA dedi: En üstte, adı "install_all" olan dosyaya tıklayınca bunun gibi pencereler açılıp kapanacaktır. Otomatik kuruyor. Genişletmek için tıkla... Açılıp kapanıyor zaten, bitince kurulacak. Ondan sonra düzelir mi?
AJFA dedi: En üstte, adı "install_all" olan dosyaya tıklayınca bunun gibi pencereler açılıp kapanacaktır. Otomatik kuruyor. Genişletmek için tıkla... Açılıp kapanıyor zaten, bitince kurulacak. Ondan sonra düzelir mi?
AJFA Petapat Sosyal Tayfı Zamanın Tanığı Forumun Hafızası Çözüme Giden Yol Katılım 6 Mayıs 2013 Mesajlar 7.730 Makaleler 28 Çözümler 402 Daha fazla Cinsiyet Erkek 18 Haziran 2021 #10 ŞenolGüneş dedi: Açılıp kapanıyor zaten, bitince kurulacak. Ondan sonra düzelir mi? Genişletmek için tıkla... Sorununuz bu dosyaların olmamasından kaynaklanıyorsa evet, aksi takdirde sorununuz için kendi konunuzu açarsınız.
ŞenolGüneş dedi: Açılıp kapanıyor zaten, bitince kurulacak. Ondan sonra düzelir mi? Genişletmek için tıkla... Sorununuz bu dosyaların olmamasından kaynaklanıyorsa evet, aksi takdirde sorununuz için kendi konunuzu açarsınız.