Çözüldü Visual C++ Redistributable Runtimes nasıl güncellenir?

Bu konu çözüldü olarak işaretlenmiştir. Çözülmediğini düşünüyorsanız konuyu rapor edebilirsiniz.

orem.d

Hectopat
Merhaba herkese, iyi sosyaller dilerim. Arkadaşlar ben bu alttaki linkten hepsi bir arada olarak Visual C++ redistributable Runtimes'ı indirdim. Ve güncelleme gelmiş bazı sürümlerine. Acaba güncellemek için ne yapmam gerekir? Tekrar baştanmı kurmalıyım.

Visual C++ Redistributable Runtimes Hepsi Bir Arada

Son düzenleyen: Moderatör:
Çözüm
Denetim Masası'nı açın. Microsoft Visual C++ ismiyle olan her şeyi silin. Ardından alt kısımda paylaştığım dosyayı indirin. Ardından ZIP'ten çıkarın. Sonra içerisinde yer alan install_all.bat dosyasını yönetici olarak çalıştırıp bekleyin. Tüm paketler kurulunca sisteminizi yeniden başlatın.

Denetim Masası'nı açın. Microsoft Visual C++ ismiyle olan her şeyi silin. Ardından alt kısımda paylaştığım dosyayı indirin. Ardından ZIP'ten çıkarın. Sonra içerisinde yer alan install_all.bat dosyasını yönetici olarak çalıştırıp bekleyin. Tüm paketler kurulunca sisteminizi yeniden başlatın.

Çözüm
Teşekkürler yardımlarınız için. Hallettim dediğiniz gibi yaparak.

Ben Rusça sistem kullandigim icin Programmy i Componenty yerinden eski surumi silip yeniden kurabilirsiniz.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…