Arkadaşlar Visual C++ runtime libary hatası alıyorum. YouTube'dan birçok çözümü denedim fakat ne yaptıysam olmadı. Bu hatayı kökten götürebilecek bir yöntem var mı acaba? Visual C++ yeni dosyalarinida yükledim olmadı.
Aldığınız hata tam olarak nedir? Hangi uygulamada ya da oyunda sorun yaşıyorsunuz? Ne gibi çözümler denediniz?
Hemen yapıp paylaşacağım teşekkürlerOlay Görüntüleyicisi raporu paylaşma
Başlat menüsüne sağ tıklayın ve Olay Görüntüleyicisi'ni seçin: Şimdi soldan Windows Günlükleri, sonra da Uygulama sekmesine girin: Bir sonraki aşamada sağdan Günlüğü Temizle... deyin ve gelen pencereden de Temizle seçeneğini seçin. Şimdi çöken uygulamayı tekrar çalıştırın. Uygulama...www.technopat.net
Hata aldığınız oyunların raporunu paylaşırsanız anlayan birileri yardımcı olacaktır.
Dostum dediğin şekilde yaptım fakat günlük de hata falan çıkmıyorOlay Görüntüleyicisi raporu paylaşma
Başlat menüsüne sağ tıklayın ve Olay Görüntüleyicisi'ni seçin: Şimdi soldan Windows Günlükleri, sonra da Uygulama sekmesine girin: Bir sonraki aşamada sağdan Günlüğü Temizle... deyin ve gelen pencereden de Temizle seçeneğini seçin. Şimdi çöken uygulamayı tekrar çalıştırın. Uygulama...www.technopat.net
Hata aldığınız oyunların raporunu paylaşırsanız anlayan birileri yardımcı olacaktır.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.