Visual C++ Runtime libary hatası

Melih43

Yoctopat
Daha fazla  
Arkadaşlar Visual C++ runtime libary hatası alıyorum. YouTube'dan birçok çözümü denedim fakat ne yaptıysam olmadı. Bu hatayı kökten götürebilecek bir yöntem var mı acaba? Visual C++ yeni dosyalarinida yükledim olmadı.

Aldığınız hata tam olarak nedir? Hangi uygulamada ya da oyunda sorun yaşıyorsunuz? Ne gibi çözümler denediniz?

Örnek vercek olursam among us knight online metin2 vb oyunlar da bu hatayı alıyorum denediğim çözümler ise Microsoft dan
x86: Windows 32bit için vc_redist.x86.exe
x64: Windows 64bit için vc_redist.x64.exe dosylarini yükledim fakat yine aynı hata oldu YouTube dan baktığım bir video da da komut dosyasını açıp bcdedit /set increaseuserva 2800 yazıp enter bastım fakat hata yine düzelmedi
Ne yapmamı önerirsiniz oyunlar güncelleme geldi güncellendim. güncelledikden sonra bu hatayı aldım. Oyunda sorun olsa birinde olur ama büyük ihtimalle bir yerde hata yapıyorum
Düzeltmeler de .Bu arada tum visual c++ dosyalarını onar diyolardi onuda denedim

Dosya Ekleri

• IMG_20210623_115100.jpg
    IMG_20210623_115100.jpg
    28,5 KB · Görüntüleme: 131

Hata aldığınız oyunların raporunu paylaşırsanız anlayan birileri yardımcı olacaktır.

Hata aldığınız oyunların raporunu paylaşırsanız anlayan birileri yardımcı olacaktır.
Hemen yapıp paylaşacağım teşekkürler

Dostum dediğin şekilde yaptım fakat günlük de hata falan çıkmıyor

Son düzenleme:
Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı