DaynusSafa Hectopat Katılım 21 Ağustos 2021 Mesajlar 1.497 Çözümler 4 8 Ağustos 2024 #1 Ubisoft Connect'ten ne zaman oyun indirmeye kalksam ekteki hatayı alıyorum. Güvenli internet falandır hepsi kapalı neden dolayı bu hatayı alıyorum? Dosya Ekleri Ekran görüntüsü 2024-08-08 184727.png 10,5 KB · Görüntüleme: 28
Ubisoft Connect'ten ne zaman oyun indirmeye kalksam ekteki hatayı alıyorum. Güvenli internet falandır hepsi kapalı neden dolayı bu hatayı alıyorum?
Mehmet.Heroo Decapat Katılım 25 Temmuz 2023 Mesajlar 781 Çözümler 10 Yer Kuveyt 31 Ağustos 2024 #2 DaynusSafa dedi: Ubisoft Connect'ten ne zaman oyun indirmeye kalksam ekteki hatayı alıyorum. Güvenli internet falandır hepsi kapalı neden dolayı bu hatayı alıyorum? Genişletmek için tıkla... Visual C++ runtimenin bütün versiyonlarının (hem X86 versiyonlarını hem de X64 versiyonlarını) kurmayı denediniz mi(benim işletim sistem X64 ona rağmen Visual C++ runtime hem X64 hem de X86 versiyonları kurulu)
DaynusSafa dedi: Ubisoft Connect'ten ne zaman oyun indirmeye kalksam ekteki hatayı alıyorum. Güvenli internet falandır hepsi kapalı neden dolayı bu hatayı alıyorum? Genişletmek için tıkla... Visual C++ runtimenin bütün versiyonlarının (hem X86 versiyonlarını hem de X64 versiyonlarını) kurmayı denediniz mi(benim işletim sistem X64 ona rağmen Visual C++ runtime hem X64 hem de X86 versiyonları kurulu)