6 693002 Picopat Katılım 27 Temmuz 2023 Mesajlar 128 30 Aralık 2023 #1 Merhaba. Bundan 6 ay önce bir rahatsızlık yaşadım. Araştırdım ve adı Visual snow sendromu olduğunu gördüm. Ve görüş alanımda sürekli olarak oynayan noktalar var ve tedavisi yokmuş. Bazen çok kafaya takıyorum. Sizce ne yapmalıyım?
Merhaba. Bundan 6 ay önce bir rahatsızlık yaşadım. Araştırdım ve adı Visual snow sendromu olduğunu gördüm. Ve görüş alanımda sürekli olarak oynayan noktalar var ve tedavisi yokmuş. Bazen çok kafaya takıyorum. Sizce ne yapmalıyım?
Mehmet Karahanlı Hectopat Katılım 14 Ocak 2022 Mesajlar 909 Makaleler 1 Çözümler 3 20 Şubat 2024 #2 Hiçbir şey yapamayız kafaya takmazsan gün içinde haberin bile olmuyor.
NovaEmirhan Hectopat Katılım 4 Mart 2021 Mesajlar 523 Çözümler 1 Yer Türkiye Bolu,Merkez Daha fazla Sistem Özellikleri BİOSTAR TB360-BTC PRO 2.0 // İ3 9100F // 8GB CORSAİR 2133MHZ // ZOTAC GTX 760 // 1650W RAMPAGE PSU // Cinsiyet Erkek Meslek E-Ticaret 30 Mayıs 2024 #3 Mehmet Karahanlı dedi: Hiçbir şey yapamayız kafaya takmazsan gün içinde haberin bile olmuyor. Genişletmek için tıkla... Harbiden. NovaEmirhan dedi: Harbiden. Genişletmek için tıkla... Dostum ne yapacağız araştırdın mı? Boyun egzersizinin yararlı oldugunu söylüyorlar. Son düzenleme: 31 Mayıs 2024
Mehmet Karahanlı dedi: Hiçbir şey yapamayız kafaya takmazsan gün içinde haberin bile olmuyor. Genişletmek için tıkla... Harbiden. NovaEmirhan dedi: Harbiden. Genişletmek için tıkla... Dostum ne yapacağız araştırdın mı? Boyun egzersizinin yararlı oldugunu söylüyorlar.