Earas Hectopat Katılım 9 Şubat 2021 Mesajlar 2.104 Çözümler 17 Yer İstanbul 9 Ocak 2023 #1 Okul için indirmem lazım (yarın sınav var ona çalışacağım son dakika). Yüklemeye çalıştığımda bu hatayı veriyor. Hata kodu falan göremedim ekranda. Son düzenleyen: Moderatör: 9 Ocak 2023
Okul için indirmem lazım (yarın sınav var ona çalışacağım son dakika). Yüklemeye çalıştığımda bu hatayı veriyor. Hata kodu falan göremedim ekranda.
love set us free Centipat Katılım 9 Kasım 2021 Mesajlar 184 Çözümler 4 Daha fazla Cinsiyet Erkek 9 Ocak 2023 #2 İşletim sistemin Ultimate ise ondan kaynaklı olabilir Professional'e geç Artı 0 Eksi
KS KS Earas Hectopat Katılım 9 Şubat 2021 Mesajlar 2.104 Çözümler 17 Yer İstanbul 9 Ocak 2023 #3 love set us free dedi: İşletim sistemin Ultimate ise ondan kaynaklı olabilir Professional'e geç Genişletmek için tıkla... Hocam indirme linkini nasıl olduysa bulamadım. Girdiğim sitelerde sadece Ultimate var. Nereden indirebilirim? Artı 0 Eksi
love set us free dedi: İşletim sistemin Ultimate ise ondan kaynaklı olabilir Professional'e geç Genişletmek için tıkla... Hocam indirme linkini nasıl olduysa bulamadım. Girdiğim sitelerde sadece Ultimate var. Nereden indirebilirim?