Zekcek Kilopat Katılım 19 Ağustos 2014 Mesajlar 663 Makaleler 1 Çözümler 2 Daha fazla Cinsiyet Erkek 13 Mart 2015 #1 Selam arkadaşlar visual studio sorunsuz kullanıyordum eskiden. 1 aydır girmiyordum bana bugun bu hatayı verdi google baktığımda hep ingilizce sitelerde cevap vardı bende doğal olarak çözemedim sorunu.
Selam arkadaşlar visual studio sorunsuz kullanıyordum eskiden. 1 aydır girmiyordum bana bugun bu hatayı verdi google baktığımda hep ingilizce sitelerde cevap vardı bende doğal olarak çözemedim sorunu.
A AhmetAksoy Kilopat Zamanın Tanığı Forumun Hafızası Katılım 3 Eylül 2014 Mesajlar 3.464 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 13 Mart 2015 #2 Hatada Visual Studio'yu tekrar yüklemenizi istiyor. Visual Studio 2013 kurulumunu çalıştırıp onar seçeneğini seçerseniz eksik bileşenleri yükleyecektir.
Hatada Visual Studio'yu tekrar yüklemenizi istiyor. Visual Studio 2013 kurulumunu çalıştırıp onar seçeneğini seçerseniz eksik bileşenleri yükleyecektir.
Zekcek Kilopat Katılım 19 Ağustos 2014 Mesajlar 663 Makaleler 1 Çözümler 2 Daha fazla Cinsiyet Erkek 13 Mart 2015 #3 AhmetAksoy dedi: Hatada Visual Studio'yu tekrar yüklemenizi istiyor. Visual Studio 2013 kurulumunu çalıştırıp onar seçeneğini seçerseniz eksik bileşenleri yükleyecektir. Genişletmek için tıkla... En baştan indirmeye başlıyor.
AhmetAksoy dedi: Hatada Visual Studio'yu tekrar yüklemenizi istiyor. Visual Studio 2013 kurulumunu çalıştırıp onar seçeneğini seçerseniz eksik bileşenleri yükleyecektir. Genişletmek için tıkla... En baştan indirmeye başlıyor.
A AhmetAksoy Kilopat Zamanın Tanığı Forumun Hafızası Katılım 3 Eylül 2014 Mesajlar 3.464 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 13 Mart 2015 #4 Evet kurulum dosyaları indirilmiş olmalı ki tamir edebilsin.