Merhabalar. Yaklaşık bir aydır internetten araştırmalarım neticesinde Visual Studio 2015 programıyla muhasebe projesi yapmaktaydım. Yazdığım formüller ( 1 nolu örnek- ekran kaydı) gayet başarılı bir şekilde devam ederken iki gün önce pogramı açtığımda Visual Studio 2015 form içeriği değişmiş ve hatta yazdığım formüllerin tümü slinmiş olduğunu gördüm.( 2 nolu örnek-ekran kaydı) en başta bulunan using System. Data gibi yazılar kaybolmuş ve birçok formülleri kabul etmez hale gelmiş. Örneğin Void Kaydet() yazdığımda kabul etmiyor. Buna benzer formüllerde hata veriyor. Bilgisayarımda ( Notebook) virüs olabilir düşüncesiyle formatladım ama durum yine aynı. Hatta Visual Studio 2017 ve hatta 2019 versiyonunu yükledim, değişen bir şey yok. Birde iki gün öncesinde Add Item de Database ve DataSet olmasına rağmen LocalData yoktu. Buradan Data oluşturmak istedim ve güncelleştirme yaptım fakat LocalData yine gelmedi. Acaba güncelleştirme sırasında yanlış mı yaptım da form içeriği değişti bilemedim. Bu konuda bilgisi olan varsa lütfen yardımcı olmasını bekliyorum. Şimdiden teşekkür ederim.S