Hocamızın verdiği 'eczane takip sistemi' adlı proje ödevimi yapıyordum ve ChatGPT'den yardım alıyordum fakat ne söylesem anlatamadım. Visual Studio 2017 kullanıyorum, Visual Studio'nun kendi veritabanını kullanıyorum. Giriş ekranında personel giriş yaptığında patron ekranına gitme butonunu görmüyor. Sonrasında diğer ekranlardan birine girmek için butona bastığında da görmüyor. Sadece önceden geldiği ekranlardan birine geri geldiğinde patron ekranı için olan butonu görüyor.
Giriş ekranının kodu:
Diğer formların kodu:
Diğer formlarda buttona basınca diğer formu gösterme kodu:
Sorunun kaynağı ReceteYonetimi.cs dosyanızda button8_click eventinden dolayı, durum ne olursa olsun ilacStokları'na "Patron" rolü gidiyor. Aşağıdaki gibi güncelleyin. @Attesss11
Sorunun kaynağı ReceteYonetimi.cs dosyanızda button8_click eventinden dolayı, durum ne olursa olsun ilacStokları'na "Patron" rolü gidiyor. Aşağıdaki gibi güncelleyin. @Attesss11