5 566156 Kilopat Katılım 22 Temmuz 2022 Mesajlar 5.912 Makaleler 19 Çözümler 71 26 Ekim 2023 #1 Şu an böyle ancak bold Font'u seviyorum ben, bu bana garip geliyor. Mesela Visual Studio Code'da JSON dosyasından tak diye ayarlayabiliyorum. Font'um da böyle: Nasıl yapacağım Visual Studio 2017'de? Not: Community versiyonu.
Şu an böyle ancak bold Font'u seviyorum ben, bu bana garip geliyor. Mesela Visual Studio Code'da JSON dosyasından tak diye ayarlayabiliyorum. Font'um da böyle: Nasıl yapacağım Visual Studio 2017'de? Not: Community versiyonu.
Çözüm BlackRazorX 26 Ekim 2023 Tools > Options > Environment > Fonts and Colors kısmından istediğin alanın font ve renklerini değiştirebilirsin.
Tools > Options > Environment > Fonts and Colors kısmından istediğin alanın font ve renklerini değiştirebilirsin.
BlackRazorX Hectopat Katılım 3 Eylül 2023 Mesajlar 1.864 Çözümler 6 26 Ekim 2023 #2 Tools > Options > Environment > Fonts and Colors kısmından istediğin alanın font ve renklerini değiştirebilirsin. Artı 0 Eksi Çözüm
Tools > Options > Environment > Fonts and Colors kısmından istediğin alanın font ve renklerini değiştirebilirsin.
KS KS 5 566156 Kilopat Katılım 22 Temmuz 2022 Mesajlar 5.912 Makaleler 19 Çözümler 71 26 Ekim 2023 #3 BlackRazorX dedi: Tools > Options > Environment > Fonts and Colors kısmından istediğin alanın font ve renklerini değiştirebilirsin. Genişletmek için tıkla... Teşekkür ederim aradım aradım bulamadım yok mu acaba diye düşünüyordum gözümden kaçmış sadece. Artı 0 Eksi
BlackRazorX dedi: Tools > Options > Environment > Fonts and Colors kısmından istediğin alanın font ve renklerini değiştirebilirsin. Genişletmek için tıkla... Teşekkür ederim aradım aradım bulamadım yok mu acaba diye düşünüyordum gözümden kaçmış sadece.