566156 Kilopat Katılım 22 Temmuz 2022 Mesajlar 5.946 Makaleler 19 Çözümler 71 Daha fazla Cinsiyet Erkek 26 Ekim 2023 #1 Şu an böyle ancak bold Font'u seviyorum ben, bu bana garip geliyor. Mesela Visual Studio Code'da JSON dosyasından tak diye ayarlayabiliyorum. Font'um da böyle: Nasıl yapacağım Visual Studio 2017'de? Not: Community versiyonu.
Şu an böyle ancak bold Font'u seviyorum ben, bu bana garip geliyor. Mesela Visual Studio Code'da JSON dosyasından tak diye ayarlayabiliyorum. Font'um da böyle: Nasıl yapacağım Visual Studio 2017'de? Not: Community versiyonu.
Çözüm BlackRazorX 26 Ekim 2023 Tools > Options > Environment > Fonts and Colors kısmından istediğin alanın font ve renklerini değiştirebilirsin.
Tools > Options > Environment > Fonts and Colors kısmından istediğin alanın font ve renklerini değiştirebilirsin.
BlackRazorX Hectopat Katılım 3 Eylül 2023 Mesajlar 1.894 Çözümler 6 26 Ekim 2023 #2 Tools > Options > Environment > Fonts and Colors kısmından istediğin alanın font ve renklerini değiştirebilirsin. Artı 0 Eksi Çözüm
Tools > Options > Environment > Fonts and Colors kısmından istediğin alanın font ve renklerini değiştirebilirsin.
KS KS 566156 Kilopat Katılım 22 Temmuz 2022 Mesajlar 5.946 Makaleler 19 Çözümler 71 Daha fazla Cinsiyet Erkek 26 Ekim 2023 #3 BlackRazorX dedi: Tools > Options > Environment > Fonts and Colors kısmından istediğin alanın font ve renklerini değiştirebilirsin. Genişletmek için tıkla... Teşekkür ederim aradım aradım bulamadım yok mu acaba diye düşünüyordum gözümden kaçmış sadece. Artı 0 Eksi
BlackRazorX dedi: Tools > Options > Environment > Fonts and Colors kısmından istediğin alanın font ve renklerini değiştirebilirsin. Genişletmek için tıkla... Teşekkür ederim aradım aradım bulamadım yok mu acaba diye düşünüyordum gözümden kaçmış sadece.