Mercheng Hectopat Katılım 21 Temmuz 2020 Mesajlar 1.691 Makaleler 1 Çözümler 7 Yer Bilmem 27 Ocak 2021 #1 Arkadaşlar bir program tasarlıyorum örneğin ben butona tıklayınca yazıyı kopyalasın bunu nasıl ayarlayabilirim? Bu arada textbox falan eklemedim sadece butona tıklayınca kodlamaya yazdığım yazıyı kopyalasın.
Arkadaşlar bir program tasarlıyorum örneğin ben butona tıklayınca yazıyı kopyalasın bunu nasıl ayarlayabilirim? Bu arada textbox falan eklemedim sadece butona tıklayınca kodlamaya yazdığım yazıyı kopyalasın.
The Anorak Terapat Zamanın Tanığı Forumun Hafızası Katılım 2 Mart 2014 Mesajlar 6.694 Makaleler 1 Çözümler 128 27 Ocak 2021 #2 Clipboard kullanabilirsiniz. Clipboard Sınıf (System.Windows) Sistem Panosu'na ve sistem panosundan veri aktarımını kolaylaÅtıran statik yöntemler saÄlar. docs.microsoft.com
Clipboard kullanabilirsiniz. Clipboard Sınıf (System.Windows) Sistem Panosu'na ve sistem panosundan veri aktarımını kolaylaÅtıran statik yöntemler saÄlar. docs.microsoft.com
Mercheng Hectopat Katılım 21 Temmuz 2020 Mesajlar 1.691 Makaleler 1 Çözümler 7 Yer Bilmem 27 Ocak 2021 #3 The Anorak dedi: Clipboard kullanabilirsiniz. Clipboard Sınıf (System.Windows) Sistem Panosu'na ve sistem panosundan veri aktarımını kolaylaÅtıran statik yöntemler saÄlar. docs.microsoft.com Genişletmek için tıkla... Nasıl kullanabilirim? Bu arada butona tıklayınca ekrana kopyalandı yazısı getirmek istiyorum.
The Anorak dedi: Clipboard kullanabilirsiniz. Clipboard Sınıf (System.Windows) Sistem Panosu'na ve sistem panosundan veri aktarımını kolaylaÅtıran statik yöntemler saÄlar. docs.microsoft.com Genişletmek için tıkla... Nasıl kullanabilirim? Bu arada butona tıklayınca ekrana kopyalandı yazısı getirmek istiyorum.
AslanSir Hectopat Katılım 5 Haziran 2022 Mesajlar 77 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 4 Mart 2023 #4 Hala bu sorunları yaşayanlar için yazıyorum Butona tıkladıktan sonra yazıyı kopyalamak için: Clipboard.SetText(textBox1.Text); Yapıştırmak için: textBox1.Text = Clipboard.GetText(); İyi Çalışmalar
Hala bu sorunları yaşayanlar için yazıyorum Butona tıkladıktan sonra yazıyı kopyalamak için: Clipboard.SetText(textBox1.Text); Yapıştırmak için: textBox1.Text = Clipboard.GetText(); İyi Çalışmalar