O oylesinebirinapcann Hectopat Katılım 26 Temmuz 2019 Mesajlar 39 2 Haziran 2022 #1 Şu iki hatayı sürekli veriyor. Bir yardım ederseniz çok mesut olurum. Dosya Ekleri hata.PNG 10,7 KB · Görüntüleme: 71 hata 2.PNG 7,8 KB · Görüntüleme: 63 Son düzenleyen: Moderatör: 2 Haziran 2022
özgün deniz Megapat Zamanın Tanığı Katılım 3 Aralık 2017 Mesajlar 2.526 Makaleler 1 Çözümler 34 2 Haziran 2022 #2 Kodu atmalısın.
O oylesinebirinapcann Hectopat Katılım 26 Temmuz 2019 Mesajlar 39 3 Haziran 2022 #3 özgün deniz dedi: Kodu atmalısın. Genişletmek için tıkla... 2 tane fotoğraf attım zaten oylesinebirinapcann dedi: 2 tane fotoğraf attım zaten Genişletmek için tıkla... ha sen yazdığım kodu diyorsun. üstat hepsinde aynı hatayı veriyor. console writeline yapsam da veriyor şart blokları için de veriyor döngüler için de veriyor
özgün deniz dedi: Kodu atmalısın. Genişletmek için tıkla... 2 tane fotoğraf attım zaten oylesinebirinapcann dedi: 2 tane fotoğraf attım zaten Genişletmek için tıkla... ha sen yazdığım kodu diyorsun. üstat hepsinde aynı hatayı veriyor. console writeline yapsam da veriyor şart blokları için de veriyor döngüler için de veriyor