Visual Studio 2019 Community İndirme Seçenekleri

184424

Hectopat
Makaleler
2
Community'nin kurulum ekranındaki her şeyi seçtim bir çoğu işime yarayacak fakat bazılarını bilmiyorum şuan yükleniyorlar. Bunlar Community dahilindeki eklentiler mi ve bunlarda ücretsiz mi?

NOT: Kodlama derslerine başlamıştım ve Visual Studio'yu da yeni indirdim. Ama bazı önemli işlerim yüzünden de bayağıdır Java, kodlama dersleri ile ilgilenmedim.

Her şeyi işaretlemen tüm modülleri yükleyecektir. 40GB lara varan boyutta yer kaplayacaktır. Sadece işine yarayacak kısımları seçmen yerinde olur.

Masaüstü, mobil, tablet gibi platformlara yönelik çalışma ortamlarını muhtemelen başta kullanmassın. Ömür boyu ücretsiz sadece her ay bir lisans yenilemesi yapıyor kendisi bunu sağlamak için microsoft hesabınla bir giriş yapıp çıkarsın 1 ay sonra.
Gelişmiş uygulama testleri gibi takım çalışmasına yönelik profesyonel tarafı ücretli.

Ben indirdim 120 küsür GB dosyayı dostum bakalım hayırlısı. Cevabın için teşekkürler.

Ben indirdim 120 küsür GB dosyayı dostum bakalım hayırlısı. Cevabın için teşekkürler.
Neyi indirdin o kadar, ben her şey dahil 40 GB civarı bir şey indirdiğimi hatırlıyorum lisede.

80 GB'ı geçtiği görülüyor. Cidden çok şaşırdım.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…