R RecepTaha Hectopat Katılım 31 Ocak 2021 Mesajlar 55 7 Mart 2021 #1 Visual Studio'da nasıl dosya lokasyonu değiştirme oluyor?
3 342746 Megapat Zamanın Tanığı Katılım 2 Haziran 2020 Mesajlar 5.470 Makaleler 10 Çözümler 84 7 Mart 2021 #2 Nasıl yani?
R RecepTaha Hectopat Katılım 31 Ocak 2021 Mesajlar 55 7 Mart 2021 #3 342746 dedi: Nasıl yani? Genişletmek için tıkla... Visual Studio da dosyanın lokasyonunu değiştirmek istiyorum ama nasıl değiştirebilirim?
342746 dedi: Nasıl yani? Genişletmek için tıkla... Visual Studio da dosyanın lokasyonunu değiştirmek istiyorum ama nasıl değiştirebilirim?
3 342746 Megapat Zamanın Tanığı Katılım 2 Haziran 2020 Mesajlar 5.470 Makaleler 10 Çözümler 84 7 Mart 2021 #4 RecepTaha dedi: Visual Studio da dosyanın lokasyonunu değiştirmek istiyorum ama nasıl değiştirebilirim? Genişletmek için tıkla... Kurulu olduğu bölgeyi kastediyorsan silip yeniden yükleyebilirsin. Kurulum ekranında nereye kuracağını seçebilirsin.
RecepTaha dedi: Visual Studio da dosyanın lokasyonunu değiştirmek istiyorum ama nasıl değiştirebilirim? Genişletmek için tıkla... Kurulu olduğu bölgeyi kastediyorsan silip yeniden yükleyebilirsin. Kurulum ekranında nereye kuracağını seçebilirsin.
S sonicnix Centipat Katılım 27 Mayıs 2020 Mesajlar 863 Çözümler 3 7 Mart 2021 #5 RecepTaha dedi: Visual Studio da dosyanın lokasyonunu değiştirmek istiyorum ama nasıl değiştirebilirim? Genişletmek için tıkla... Tam olarak hangi dosyanın lokasyonundan bahsediyorsunuz? Projenin lokasyonundan mı?
RecepTaha dedi: Visual Studio da dosyanın lokasyonunu değiştirmek istiyorum ama nasıl değiştirebilirim? Genişletmek için tıkla... Tam olarak hangi dosyanın lokasyonundan bahsediyorsunuz? Projenin lokasyonundan mı?
R RecepTaha Hectopat Katılım 31 Ocak 2021 Mesajlar 55 7 Mart 2021 #6 sonicnix dedi: Tam olarak hangi dosyanın lokasyonundan bahsediyorsunuz? Projenin lokasyonundan mı? Genişletmek için tıkla... Visual Studio'dan bahsediyorum. Buldum.
sonicnix dedi: Tam olarak hangi dosyanın lokasyonundan bahsediyorsunuz? Projenin lokasyonundan mı? Genişletmek için tıkla... Visual Studio'dan bahsediyorum. Buldum.