Visual Studio 2022 indirilir mi?

Onudabitirmeyin

Centipat
Daha fazla  
Arada sırada Visual Studio ile uğraşıyorum. Visual Studio 2022 indireyim mi? (Visual Studio 2019 kullanıyorum.)
  • 4 GB RAM.
  • 240 GB SSD.
  • i3 2330M.

Son düzenleme:
2022'ye ihtiyacın var mı? Özelliklerini ve farklılıklarını inceledin mi, işine yarar bir şey var mı bu sürümde?

Ben pişman oldum açıkçası. C# kodluyorum ama sürekli .NET Framework bulunamadı gibi bir hata veriyordu tam olarak hatırlamıyorum. 2019'A geri döneceğim muhtemelen ama henüz fırsat bulamadım.
(Sistemim)

İntel Core i5-8250U@1.8GHz
İntel UHD 620
AMD Radeon R5 M330
8 GB RAM

2022'ye ihtiyacın var mı? Özelliklerini ve farklılıklarını inceledin mi, işine yarar bir şey var mı? Bu sürümde?

Daha fazla erişebilirlik özellik geliştirip eklenmiş, dosyaları arama hızı 3 katına çıkmış.

Visual Studio 2022 sadece özellik getirmiyor, kendisi C# 11 ve .NET 6 framework'ünü getiriyor. Bir programcı olarak dil yeteneklerinizi hep güncel tutmalısınız. Şu an .NET 6 stabil çalışıyor. Geçmenizi şiddetle öneririm.

C# ve Python ile uğraşıyorum.

Arada sırada Visual Studio ile uğraşıyorum. Visual Studio 2022 indireyim mi? (Visual Studio 2019 kullanıyorum.)
  • 4 GB RAM.
  • 240 GB SSD.
  • i3 2330M.
  • HD 3000 ve Radeon 6370M.

Kendim kullanıyorum ve açılış hızını Visual Studio 2019'a göre daha iyi buldum. Kesinlikle öneririm.

İndirilir çünkü eski sürümlerin aksine 64bit. Yani daha hızlı. IntelliSense'i daha iyi, .NET 6 desteği var, hot reload var... Tabii ki indirin.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…