Börtü Böcük Megapat Zamanın Tanığı Katılım 9 Mart 2017 Mesajlar 1.876 Çözümler 12 10 Aralık 2022 #1 Visual Studio 2022 ortamında proje oluşturduğumda Solution Explorer kısmında proje gözükmüyor ancak proje fiziksel olarak oluşturuluyor. Bu sorun nasıl düzelir? Windows Form App projesi oluşturdum ama proje gözükmiyor resimdeki gibi. Son düzenleyen: Moderatör: 10 Aralık 2022
Visual Studio 2022 ortamında proje oluşturduğumda Solution Explorer kısmında proje gözükmüyor ancak proje fiziksel olarak oluşturuluyor. Bu sorun nasıl düzelir? Windows Form App projesi oluşturdum ama proje gözükmiyor resimdeki gibi.
Çözüm HeraldV 10 Aralık 2022 Çözüm dosyasına sağ tıklayın => Ekle => Mevcut Proje ve eklemek istediğiniz projeyi seçin. Bu, çözümü ekleyeceğiniz projelere bağlayacak olan çözüm dosyasına bazı satırlar ekleyecektir. Kaynak
Çözüm dosyasına sağ tıklayın => Ekle => Mevcut Proje ve eklemek istediğiniz projeyi seçin. Bu, çözümü ekleyeceğiniz projelere bağlayacak olan çözüm dosyasına bazı satırlar ekleyecektir. Kaynak
HeraldV Decapat Katılım 10 Eylül 2021 Mesajlar 270 Çözümler 2 Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Yazılım Mühendisi 10 Aralık 2022 #11 Börtü Böcük dedi: Hmm şöyle bir şey oldu. .NET Core değil de .NET Framework'u seçince proje görüntülendi. Teşekkürler. Genişletmek için tıkla... Rica ederim. İyi çalışmalar. Artı 0 Eksi
Börtü Böcük dedi: Hmm şöyle bir şey oldu. .NET Core değil de .NET Framework'u seçince proje görüntülendi. Teşekkürler. Genişletmek için tıkla... Rica ederim. İyi çalışmalar.
I iselcuker Centipat Katılım 11 Şubat 2022 Mesajlar 2 Daha fazla Cinsiyet Erkek 14 Nisan 2023 #12 Börtü Böcük dedi: Hmm şöyle bir şey oldu. .NET Core değil de .NET Framework'u seçince proje görüntülendi. Teşekkürler. Genişletmek için tıkla... bende aynı sorunu vs2019'da yaşıyorum nasıl çözdünüz? Artı 0 Eksi
Börtü Böcük dedi: Hmm şöyle bir şey oldu. .NET Core değil de .NET Framework'u seçince proje görüntülendi. Teşekkürler. Genişletmek için tıkla... bende aynı sorunu vs2019'da yaşıyorum nasıl çözdünüz?