Çözüldü Visual studio 2022 sorunlu çalışıyor

Bu konu çözüldü olarak işaretlenmiştir. Çözülmediğini düşünüyorsanız konuyu rapor edebilirsiniz.
Yer
Almanya
Daha fazla  
Meslek
König
Merhaba. Visual studio 2022 de birçok sorun yaşıyorum. Bu dediğim hatalar bazen oluyor ve çoğunlukla kapatıp açınca düzeliyor.

Sorun 1: Ctrl-Z ve Ctrl-Y nin çalışmaması.
Sorun 2: Form tasarımcının hata vermesi(Yanlışlıkla event silince oluşan hata değil.)
Sorun 3: Programın bazı projelerimi açarken intellisense yükleniyor kısmında takılıp kalması.
Sorun4: Properties sekmesinin propertylerin hiçbirini göstermemesi. Bu oldukça sık oluyor.

Sondaki 3 sorun pek umrumda değil ama 1. Sorun bazen çok sıkıntı oluyor. Bunları düzeltmenin bir yolu var mı?

Son düzenleyen: Moderatör:
Çözüm
İlgili sorunlar hakkında bilgilerim;
  1. 17.6 ile düzeltilecek o bug.
  2. O çok eskiden beri var. .NET 4.8.1 ile düzeltmeler yapıldı biraz, ancak hala buglu.
  3. Visual Studio'yu onarım yapın. IntelliCode arıza çıkarmış olabilir.
  4. Boş çıkmasının nedeni öğeyi null alması yüzünden. O yüzden ilgili öge yerine başka öğeyi seçip geri ilgili öğeyi seçerseniz gelir tüm ayarlar.
Bende benzer problemleler yaşıyorum. Çözüm bulursanız paylaşın lütfen. CTRL - Z ve Y beni çok sıkmıyorda. Sorun 2 fazlasıyla can sıkıcı oluyor. Her debuggingden sonra yaşıyorum neredeyse.

İlgili sorunlar hakkında bilgilerim;
  1. 17.6 ile düzeltilecek o bug.
  2. O çok eskiden beri var. .NET 4.8.1 ile düzeltmeler yapıldı biraz, ancak hala buglu.
  3. Visual Studio'yu onarım yapın. IntelliCode arıza çıkarmış olabilir.
  4. Boş çıkmasının nedeni öğeyi null alması yüzünden. O yüzden ilgili öge yerine başka öğeyi seçip geri ilgili öğeyi seçerseniz gelir tüm ayarlar.

Çözüm
Projeniz problemli olabilir. Form içinde başka bir nesne seçildiği zaman düzeliyor o.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…