A Aloe Vera Hectopat Katılım 1 Mayıs 2021 Mesajlar 871 Makaleler 1 Çözümler 3 16 Ekim 2022 #1 Visual Studio'da Windows Form Application'ı seçmeme rağmen form ekranı gelmiyor. Yardımcı olabilir misiniz? Aşağıdaki sekmeyi açamıyorum. Dosya Ekleri 1665934424630.png 562,4 KB · Görüntüleme: 147
Visual Studio'da Windows Form Application'ı seçmeme rağmen form ekranı gelmiyor. Yardımcı olabilir misiniz? Aşağıdaki sekmeyi açamıyorum.
sedat bilgin Yoctopat Katılım 30 Temmuz 2024 Mesajlar 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 30 Temmuz 2024 #2 Aloe Vera dedi: Visual Studio'da Windows form application'ı seçmeme rağmen form ekranı gelmiyor. Yardımcı olabilir misiniz? Aşağıdaki sekmeyi açamıyorum. Genişletmek için tıkla... Visual Studio 2010 ile Windows form dosyası oluştur, direkt olarak oluşturuyor. Sonra bunu 2022 ile aç ama sana upgrade edeyim mi diye soruyor. Upgrade etme yoksa çalışmaz.
Aloe Vera dedi: Visual Studio'da Windows form application'ı seçmeme rağmen form ekranı gelmiyor. Yardımcı olabilir misiniz? Aşağıdaki sekmeyi açamıyorum. Genişletmek için tıkla... Visual Studio 2010 ile Windows form dosyası oluştur, direkt olarak oluşturuyor. Sonra bunu 2022 ile aç ama sana upgrade edeyim mi diye soruyor. Upgrade etme yoksa çalışmaz.