C Cızırtıdanbıkanbiri Hectopat Katılım 21 Kasım 2019 Mesajlar 92 Çözümler 1 3 Eylül 2022 #1 Merhaba ben yazılıma yeni başladım ve koydugum fotografta gördüğünüz gibi picturebox ta ki arka planı görünmez yapmak istiyorum nasıl yapabilirim? Dosya Ekleri technopat.png 4,7 KB · Görüntüleme: 75
Merhaba ben yazılıma yeni başladım ve koydugum fotografta gördüğünüz gibi picturebox ta ki arka planı görünmez yapmak istiyorum nasıl yapabilirim?
Pigeon Lord Hectopat Katılım 12 Ocak 2021 Mesajlar 1.016 Çözümler 4 Yer Istanbul Daha fazla Cinsiyet Erkek 3 Eylül 2022 #2 Https://remove.bg bu siteden arkaplanı silip koyabilirsiniz.
C Cızırtıdanbıkanbiri Hectopat Katılım 21 Kasım 2019 Mesajlar 92 Çözümler 1 3 Eylül 2022 #3 Pelerinlii dedi: Https://remove.bg bu siteden arka planı silip koyabilirsiniz. Genişletmek için tıkla... Visual Studio'dan nasıl yaparım diyorum arka planı zaten silik Visual Studio da böyle oluyor.
Pelerinlii dedi: Https://remove.bg bu siteden arka planı silip koyabilirsiniz. Genişletmek için tıkla... Visual Studio'dan nasıl yaparım diyorum arka planı zaten silik Visual Studio da böyle oluyor.
Fischerk Kilopat Katılım 19 Kasım 2020 Mesajlar 1.849 Çözümler 28 3 Eylül 2022 #4 Cızırtıdanbıkanbiri dedi: Visual Studio'dan nasıl yaparım diyorum arka planı zaten silik Visual Studio da böyle oluyor. Genişletmek için tıkla... Resme sağ tıklayıp özellikler deyin, görünüm kısmında BackColor var ona basıp üstteki yeri Web yapıp Transparenti seçin.
Cızırtıdanbıkanbiri dedi: Visual Studio'dan nasıl yaparım diyorum arka planı zaten silik Visual Studio da böyle oluyor. Genişletmek için tıkla... Resme sağ tıklayıp özellikler deyin, görünüm kısmında BackColor var ona basıp üstteki yeri Web yapıp Transparenti seçin.
C Cızırtıdanbıkanbiri Hectopat Katılım 21 Kasım 2019 Mesajlar 92 Çözümler 1 3 Eylül 2022 #5 Fischerk dedi: Resme sağ tıklayıp özellikler deyin, görünüm kısmında backcolor var ona basıp üstteki yeri web yapıp transparenti seçin. Genişletmek için tıkla... Beyaz gözüküyor bu sefer de.
Fischerk dedi: Resme sağ tıklayıp özellikler deyin, görünüm kısmında backcolor var ona basıp üstteki yeri web yapıp transparenti seçin. Genişletmek için tıkla... Beyaz gözüküyor bu sefer de.