Visual Studio Basic dili nasıl kurulur?

Makaleler
6
Daha fazla  
Merhaba arkadaşlar, ben kısa bir süre önce bilgisayarıma format attım. Ancak Visual Basic 2010 Express yüklenmiyor. Yüklendiğinde hata veriyor. Bende yeni sürümlerden birini Microsoft'un sitesinden indirdim ve kurdum. Ancak burada bir sürü seçenek var. Web, HTML, Java falan benim bunlar ile alakam yok. Ben sadece Basic diline hakimim. Nasıl kuracağım, hangilerini seçeceğim? Yardımcı olun eğer çözüm bulamazsam tekrar 2010'u kurmakla uğraşacağım.

Son düzenleyen: Moderatör:
Visual studio'yu kurup Visual Basic seçeceksiniz hocam oradaki seçeneklerden.
393483
bunlardan hangisini .netkendi başına 5gb oluyor önceki versyondan bu yana ne eklemiş olabilirlerki

Hocam tek dil bile biliyor olsanız yazılımcı olarak böyle basit şeyleri bilmeniz lazımdı. .net'te sadece vb yok c# falan da mevcut. 5GB'de öyle aşırı bir boyut değil. En yavaş internete bile sahip olsanız maksimum 1 gece sürer. İndirmeye bırakın başka şeylerle uğraşın.

Hocam tek dil bile biliyor olsanız yazılımcı olarak böyle basit şeyleri bilmeniz lazımdı. .net'te sadece vb yok c# falan da mevcut. 5GB'de öyle aşırı bir boyut değil. En yavaş internete bile sahip olsanız maksimum 1 gece sürer. İndirmeye bırakın başka şeylerle uğraşın.
Ben vageçtim bunu kurmaktan yok onu yok bunu seç bende bildiğimden şaşmayıp 2010 kuracağım artık onada bir çözüm bulcaz.

Uyarı! Bu konu 7 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı