xontr Hectopat Katılım 19 Kasım 2018 Mesajlar 25 3 Ağustos 2022 #1 Merhaba arkadaşlar, şu an da Visual Studio 2019 Pro versiyonunu kurmakla uğraşıyorum. Programı sorunsuz kurdum, girişleri yaptım ancak giriş sırasında böyle bir hata ile karşılaşıyorum. Onarmayı denedim ancak sonuç aynı. Dosya Ekleri Ekran Alıntısı.PNG 590,9 KB · Görüntüleme: 145 Son düzenleyen: Moderatör: 3 Ağustos 2022
Merhaba arkadaşlar, şu an da Visual Studio 2019 Pro versiyonunu kurmakla uğraşıyorum. Programı sorunsuz kurdum, girişleri yaptım ancak giriş sırasında böyle bir hata ile karşılaşıyorum. Onarmayı denedim ancak sonuç aynı.
oxyullah Hectopat Katılım 19 Aralık 2021 Mesajlar 2.765 Makaleler 1 Çözümler 33 3 Ağustos 2022 #2 Lisans satin aldiniz mi? Artı 0 Eksi
KS KS xontr Hectopat Katılım 19 Kasım 2018 Mesajlar 25 3 Ağustos 2022 #3 okiginar dedi: Lisans satin aldiniz mi? Genişletmek için tıkla... hayır ama community versiyonunda'da aynı hatayı verdi okiginar dedi: Lisans satin aldiniz mi? Genişletmek için tıkla... hayır almadım Son düzenleme: 3 Ağustos 2022 Artı 0 Eksi
okiginar dedi: Lisans satin aldiniz mi? Genişletmek için tıkla... hayır ama community versiyonunda'da aynı hatayı verdi okiginar dedi: Lisans satin aldiniz mi? Genişletmek için tıkla... hayır almadım
oxyullah Hectopat Katılım 19 Aralık 2021 Mesajlar 2.765 Makaleler 1 Çözümler 33 3 Ağustos 2022 #4 xontr dedi: hayır almadım Genişletmek için tıkla... O zaman yardimci olamam. Forumda korsana destek yok. Community versiyonu icin acarsan yardimci oluruz. Artı 0 Eksi
xontr dedi: hayır almadım Genişletmek için tıkla... O zaman yardimci olamam. Forumda korsana destek yok. Community versiyonu icin acarsan yardimci oluruz.