rout Hectopat Katılım 6 Mayıs 2021 Mesajlar 109 Daha fazla Cinsiyet Erkek 30 Mayıs 2021 #1 Selamlar. Glitch üzerindeki bir botu Glitch'teki token çalınma olayları yüzünden VSC'ye aktardım fakat şöyle bir sıkıntı var ki botu başlatamıyorum aşağıda görmüş olduğunuz modül hatalarını veriyor. Ne yapmam gerekir? Son düzenleyen: Moderatör: 30 Mayıs 2021
Selamlar. Glitch üzerindeki bir botu Glitch'teki token çalınma olayları yüzünden VSC'ye aktardım fakat şöyle bir sıkıntı var ki botu başlatamıyorum aşağıda görmüş olduğunuz modül hatalarını veriyor. Ne yapmam gerekir?
xDarkLyne Hectopat Katılım 27 Temmuz 2020 Mesajlar 2.792 Makaleler 14 Çözümler 38 Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Yazılım, Güvenlik 30 Mayıs 2021 #2 "Moment-duration-format" modülünü kurman gerekiyor. Eskiden kodlardım ama modül kurma kodunu unutmuşum. Eğer uğraşmayacağım dersen botbilgi.js sil.
"Moment-duration-format" modülünü kurman gerekiyor. Eskiden kodlardım ama modül kurma kodunu unutmuşum. Eğer uğraşmayacağım dersen botbilgi.js sil.
wumpuss Hectopat Katılım 19 Mart 2021 Mesajlar 89 Çözümler 1 Yer Samsun Daha fazla Cinsiyet Erkek 30 Mayıs 2021 #3 moment-duration-format modülünü bulamadığını söylüyor. Konsola npm i moment-duration-format yazarak kurabilirsin. Eğer başka "Cannot find module" hataları verirse, konsola npm install yaz.
moment-duration-format modülünü bulamadığını söylüyor. Konsola npm i moment-duration-format yazarak kurabilirsin. Eğer başka "Cannot find module" hataları verirse, konsola npm install yaz.
rout Hectopat Katılım 6 Mayıs 2021 Mesajlar 109 Daha fazla Cinsiyet Erkek 30 Mayıs 2021 #4 Çok teşekkürler sorunsuz şekilde başlatabiliyorum bir de bir sorum daha var bu botu vds'e bağlamak için neler yapabilirim.
Çok teşekkürler sorunsuz şekilde başlatabiliyorum bir de bir sorum daha var bu botu vds'e bağlamak için neler yapabilirim.