shad0wq Hectopat Katılım 6 Haziran 2021 Mesajlar 245 24 Ağustos 2021 #1 Merhaba, C#'ye yeni başladım ve öğrendiğimi denemek istediğimde altta 8.0 sürümünün desteklemediğini, 9.0 sürümüne yükseltiniz dediğini gördüm. Nasıl yükseltirim acaba?
Merhaba, C#'ye yeni başladım ve öğrendiğimi denemek istediğimde altta 8.0 sürümünün desteklemediğini, 9.0 sürümüne yükseltiniz dediğini gördüm. Nasıl yükseltirim acaba?
user.cs Kilopat Katılım 2 Kasım 2020 Mesajlar 1.928 Makaleler 14 Çözümler 34 Yer Dünya 25 Ağustos 2021 #2 Ayarlarda check for update diye bir tuş yok mu? Yoksa silip yeniden yükleyin. Artı 0 Eksi
Evilmonster Kilopat Katılım 23 Ağustos 2019 Mesajlar 767 Çözümler 26 Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Yazılım Geliştiricisi 26 Ağustos 2021 #3 Proje konumuna gidin, .csproj dosyanızı not defteri ile açın. Yeni bir PropertyGroup açıp içine <LangVersion>9.0</LangVersion> yazın. Kaydedin ve Visual Studio'da çıkan uyarıda Reload All deyin. Artı 0 Eksi
Proje konumuna gidin, .csproj dosyanızı not defteri ile açın. Yeni bir PropertyGroup açıp içine <LangVersion>9.0</LangVersion> yazın. Kaydedin ve Visual Studio'da çıkan uyarıda Reload All deyin.