berkayx Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 19 Nisan 2020 Mesajlar 1.506 Çözümler 18 15 Ocak 2021 #1 Merhabalar, F5'e bastığım zaman program çalışıyor fakat önüme gelmiyor öylece duruyor. Yardımcı olabilecek var mı?
Merhabalar, F5'e bastığım zaman program çalışıyor fakat önüme gelmiyor öylece duruyor. Yardımcı olabilecek var mı?
Berkay Davas Gigapat Zamanın Tanığı Katılım 24 Temmuz 2019 Mesajlar 7.588 Makaleler 29 Çözümler 199 Yer İstanbul Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Bilgisayar Mühendisi 15 Ocak 2021 #2 Belki de gelip anında kapanıyordur. Kodun en sonuna bunu eklemeyi dener misin? Konsol uygulaması değil mi? C#:Panoya kopyala Console.ReadLine(); Artı 0 Eksi
Belki de gelip anında kapanıyordur. Kodun en sonuna bunu eklemeyi dener misin? Konsol uygulaması değil mi? C#:Panoya kopyala Console.ReadLine();
KS KS berkayx Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 19 Nisan 2020 Mesajlar 1.506 Çözümler 18 15 Ocak 2021 #3 Berkay Davas dedi: Belki de gelip anında kapanıyordur. Kodun en sonuna bunu eklemeyi dener misin? Konsol uygulaması değil mi? C#:Panoya kopyala Console.ReadLine(); Genişletmek için tıkla... Form uygulaması. Artı 0 Eksi
Berkay Davas dedi: Belki de gelip anında kapanıyordur. Kodun en sonuna bunu eklemeyi dener misin? Konsol uygulaması değil mi? C#:Panoya kopyala Console.ReadLine(); Genişletmek için tıkla... Form uygulaması.
The Anorak Terapat Zamanın Tanığı Forumun Hafızası Katılım 2 Mart 2014 Mesajlar 6.694 Makaleler 1 Çözümler 128 15 Ocak 2021 #4 Program.cs içerisinde Application.Run(new _FORM_ISMI_()); ifadesi bulunuyor mu? Artı 0 Eksi
KS KS berkayx Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 19 Nisan 2020 Mesajlar 1.506 Çözümler 18 19 Ocak 2021 #5 The Anorak dedi: Program.cs içerisinde Application.Run(new _FORM_ISMI_()); ifadesi bulunuyor mu? Genişletmek için tıkla... Programı geri yükledim, düzelttim. Yardım için teşekkürler. Artı 0 Eksi
The Anorak dedi: Program.cs içerisinde Application.Run(new _FORM_ISMI_()); ifadesi bulunuyor mu? Genişletmek için tıkla... Programı geri yükledim, düzelttim. Yardım için teşekkürler.