Acı Rakı Hectopat Katılım 25 Haziran 2021 Mesajlar 730 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 10 Mayıs 2022 #1 Başlıkta tam anlatamadım ama şu lazım; mouse imleci butonun üsütne gelince imleç aşağıdaki gibi olacak. Bunu nasıl yaparım? Son düzenleyen: Moderatör: 10 Mayıs 2022
Başlıkta tam anlatamadım ama şu lazım; mouse imleci butonun üsütne gelince imleç aşağıdaki gibi olacak. Bunu nasıl yaparım?
saliholoji Kilopat Katılım 7 Mayıs 2020 Mesajlar 887 Çözümler 38 Yer Mersin Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Yazılım Geliştirme Uzmanlığı, Proje Genel Koordinatörlüğü 10 Mayıs 2022 #2 Acı Rakı dedi: Başlıkta tam anlatamadım ama şu lazım; mouse imleci butonun üsütne gelince imleç aşağıdaki gibi olacak. Bunu nasıl yaparım? Eki Görüntüle 1383518 Genişletmek için tıkla... Butonun Properties kısmında Cursor var ordan Hand'i seçebilirsin.
Acı Rakı dedi: Başlıkta tam anlatamadım ama şu lazım; mouse imleci butonun üsütne gelince imleç aşağıdaki gibi olacak. Bunu nasıl yaparım? Eki Görüntüle 1383518 Genişletmek için tıkla... Butonun Properties kısmında Cursor var ordan Hand'i seçebilirsin.