Visual Studio C++ kodu hata veriyor

odinallfather

Hectopat
Makaleler
2
Yer
Türkiye
Daha fazla  
Arkadaşlar kodlarda bir hata yok kodum dev C++'da çalışıyor fakat Visual Studio'da hata alıyorum. Kodlamaya yeni başladım o yüzden nasıl çözeceğimi bilmiyorum. Yardımcı olur musunuz?

Screenshot_31.png

Son düzenleyen: Moderatör:

Kodlarda bir hata yok demiştim fakat atayım kodu size ;

Kod:
#include "iostream"
using namespace std;

int main()
{
    int day = 3;
    switch (day)
        {
         case 1:
         cout<<"Pazartesi"<<endl;
        break;

case 2:
        cout<<"Salı";
        break;
        case 3: cout<<"Çarşamba";
        break;
        case 4: cout<<"Perşembe";
        break;
        case 5: cout<<"Cuma";
        break;
        case 6: cout<<"Cumartesi";
        break;
        case 7: cout<<"Pazar";
         break;
}
    }

Kütüphane yüklü değil galiba. @300319 @TerabyteForever
"iostream" kütüphanesinin yüklü olmaması imkansız. Derleyiciye parametre verilmiyor o kütüphanenin yeri proje olarak açlımadığı için, bu yüzden derleyici de bulamıyor. Dev-C++ proje açılmasa da derleyebiliyor ama VS'te durum öyle değil.

"iostream" kütüphanesinin yüklü olmaması imkansız. Derleyiciye parametre verilmiyor o kütüphanenin yeri proje olarak açlımadığı için, bu yüzden derleyici de bulamıyor. Dev-C++ proje açılmasa da derleyebiliyor ama VS'te durum öyle değil.
Tam olarak ne yapmam lazım tam anlayamadım ?

DC adresi varsa daha hızlı iletişim kurabiliriz.

Tam olarak ne yapmam lazım tam anlayamadım ?

DC adresi varsa daha hızlı iletişim kurabiliriz.
DC vermek yasak diye biliyorum Sosyal'de. Yapman gereken Visual Studio ile yeni bir proje açmak. Açılış ekranında bulabilirsin veya sol üstte "Dosya>Yeni proje" (en azından böyle hatırlıyorum) yolunu izleyebilirsin.

Arkadaşlar kodlarda bir hata yok kodum dev C++'da çalışıyor fakat Visual Studio'da hata alıyorum. Kodlamaya yeni başladım o yüzden nasıl çözeceğimi bilmiyorum. Yardımcı olur musunuz?

Eki Görüntüle 958592

"iostream" yazısını <iostream> olarak değiştirin. Sorun çözülür.

Bu şekilde

20210405_154756.png

"iostream" yazısını <iostream> olarak değiştirin. Sorun çözülür.
Onunla alakalı değil bence hocam. Eğer "iostream" isminde bir kütüphane yoksa projede (ki sanmıyorum) onunla alakalı değildir. Dediğim gibi proje meselesidir çünkü Dev-C++'ta başarılı bir şekilde derlenmiş.

Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Yeni mesajlar

Geri
Yukarı