ikisini de yaptım düzelmediPython kurmamissin yada PATH'e eklememissin.
![]()
Indir, kurulum sirasinda PATH'e ekle secenegini sec.
Ikisini de yaptiktan sonra VS Code'u yeniden baslatman gerekiyor. Eger hala duzelmezse baslata: "Ortam degiskenleri" yaz. Sistem ortam degiskenleri gibi bir sey cikacak, ona tikla, acilan pencerede en asagida yine ortam degiskenleri olacak. Ona da tikla, sonrasinda PATH'e cift tikla ve ekran goruntusu at. Hem kullanici degiskenleri icin (ustteki kutu) hem sistem degiskenlerindeki PATH icin yap bunu.ikisini de yaptım düzelmedi
baya bi kişi dosyanın türkçe harf ile yazıldığından hata verdiğini söylüyor ondan olabilirmi büyük i kullandım daIkisini de yaptiktan sonra VS Code'u yeniden baslatman gerekiyor. Eger hala duzelmezse baslata: "Ortam degiskenleri" yaz. Sistem ortam degiskenleri gibi bir sey cikacak, ona tikla, acilan pencerede en asagida yine ortam degiskenleri olacak. Ona da tikla, sonrasinda PATH'e cift tikla ve ekran goruntusu at. Hem kullanici degiskenleri icin (ustteki kutu) hem sistem degiskenlerindeki PATH icin yap bunu.
Evet. Ondan kaynaklaniyor;Baya bi kişi dosyanın türkçe harf ile yazıldığından hata verdiğini söylüyor, ondan olabilir mi? Büyük i kullandım da.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.