Fueren Hectopat Katılım 23 Aralık 2023 Mesajlar 2.050 Makaleler 2 Çözümler 36 Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek YKS Öğrencisi 9 Mart 2025 #1 Ayarlardan sola almama rağmen sağ tarafta kalmaya devam ediyor. Flatpak olarak indirmedim. Repoyu ekleyerek apt üzerinden indirdim. Buna rağmen uymuyor.
Ayarlardan sola almama rağmen sağ tarafta kalmaya devam ediyor. Flatpak olarak indirmedim. Repoyu ekleyerek apt üzerinden indirdim. Buna rağmen uymuyor.
Çözüm TheAny 9 Mart 2025 Native title bar kullanman lazim, custom degil. Settings -> Title bar -> Native. Turkce karsiliklari ne bilmiyorum VS Code'da.
Native title bar kullanman lazim, custom degil. Settings -> Title bar -> Native. Turkce karsiliklari ne bilmiyorum VS Code'da.
TheAny Gigapat Zamanın Tanığı Katılım 18 Aralık 2018 Mesajlar 9.072 Makaleler 14 Çözümler 128 Yer Dubai 9 Mart 2025 #2 Native title bar kullanman lazim, custom degil. Settings -> Title bar -> Native. Turkce karsiliklari ne bilmiyorum VS Code'da. Artı 0 Eksi Çözüm
Native title bar kullanman lazim, custom degil. Settings -> Title bar -> Native. Turkce karsiliklari ne bilmiyorum VS Code'da.
KS KS Fueren Hectopat Katılım 23 Aralık 2023 Mesajlar 2.050 Makaleler 2 Çözümler 36 Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek YKS Öğrencisi 9 Mart 2025 #3 TheAny dedi: Native title bar kullanman lazim, Custom degil. Settings -> title bar -> native. Türkçe karsiliklari ne bilmiyorum VS Code'da. Genişletmek için tıkla... İşe yaradı teşekkürler. Artı 0 Eksi
TheAny dedi: Native title bar kullanman lazim, Custom degil. Settings -> title bar -> native. Türkçe karsiliklari ne bilmiyorum VS Code'da. Genişletmek için tıkla... İşe yaradı teşekkürler.