Ahmet Mert8 Femtopat Katılım 16 Ağustos 2022 Mesajlar 6 Daha fazla Cinsiyet Erkek 16 Ağustos 2022 #1 Visual Studio Code kullanıyorum fakat çalışma alanına güven ve kısıtlı mod var. Çalışma alanına güvende kullansam virüs bulaşır mı bilgisayarıma? Şimdiden teşekkürler!
Visual Studio Code kullanıyorum fakat çalışma alanına güven ve kısıtlı mod var. Çalışma alanına güvende kullansam virüs bulaşır mı bilgisayarıma? Şimdiden teşekkürler!
user.cs Kilopat Katılım 2 Kasım 2020 Mesajlar 1.929 Makaleler 14 Çözümler 34 Yer Dünya 17 Ağustos 2022 #2 Ahmet Mert8 dedi: Visual Studio Code kullanıyorum fakat çalışma alanına güven ve kısıtlı mod var. Çalışma alanına güvende kullansam virüs bulaşır mı bilgisayarıma? Şimdiden teşekkürler! Genişletmek için tıkla... Kendi projeniz ise sorun olmaz. Başkasının olsa bile çok fazla sorun olacağını düşünmüyorum.
Ahmet Mert8 dedi: Visual Studio Code kullanıyorum fakat çalışma alanına güven ve kısıtlı mod var. Çalışma alanına güvende kullansam virüs bulaşır mı bilgisayarıma? Şimdiden teşekkürler! Genişletmek için tıkla... Kendi projeniz ise sorun olmaz. Başkasının olsa bile çok fazla sorun olacağını düşünmüyorum.