M muhammed_dc_bot Yoctopat Katılım 13 Ağustos 2022 Mesajlar 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 13 Ağustos 2022 #1 VSC ile yazdığım şeye cevap veren DC botu komutunu yazamadım. Yazabilen varsa iyi olur.
TweedyLexp Decapat Katılım 15 Ocak 2022 Mesajlar 113 Daha fazla Cinsiyet Erkek 13 Ağustos 2022 #2 muhammed_dc_bot dedi: VSC ile yazdığım şeye cevap veren DC botu komutunu yazamadım. Yazabilen varsa iyi olur. Genişletmek için tıkla... Discord.js sürümü kaç?
muhammed_dc_bot dedi: VSC ile yazdığım şeye cevap veren DC botu komutunu yazamadım. Yazabilen varsa iyi olur. Genişletmek için tıkla... Discord.js sürümü kaç?
özgün deniz Megapat Zamanın Tanığı Katılım 3 Aralık 2017 Mesajlar 2.525 Makaleler 1 Çözümler 34 14 Ağustos 2022 #3 Adam discord.js bile kullanmıyor belki de. VSC'yi programlama dili bile sanıyor olabilir.
TweedyLexp Decapat Katılım 15 Ocak 2022 Mesajlar 113 Daha fazla Cinsiyet Erkek 14 Ağustos 2022 #4 özgün deniz dedi: Adam discord.js bile kullanmıyor belki de. VSC'yi programlama dili bile sanıyor olabilir. Genişletmek için tıkla... Yok artık
özgün deniz dedi: Adam discord.js bile kullanmıyor belki de. VSC'yi programlama dili bile sanıyor olabilir. Genişletmek için tıkla... Yok artık
user.cs Kilopat Katılım 2 Kasım 2020 Mesajlar 1.928 Makaleler 14 Çözümler 34 Yer Dünya 14 Ağustos 2022 #5 muhammed_dc_bot dedi: VSC ile yazdığım şeye cevap veren DC botu komutunu yazamadım. Yazabilen varsa iyi olur. Genişletmek için tıkla... Gerçekten tüm kodları mı istiyorsunuz? Bu botu ticari amaçla kullanıp kullanmayacağınızı bile bilmiyoruz.
muhammed_dc_bot dedi: VSC ile yazdığım şeye cevap veren DC botu komutunu yazamadım. Yazabilen varsa iyi olur. Genişletmek için tıkla... Gerçekten tüm kodları mı istiyorsunuz? Bu botu ticari amaçla kullanıp kullanmayacağınızı bile bilmiyoruz.