Nizel G Megapat İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 9 Nisan 2023 Mesajlar 10.129 Makaleler 13 Çözümler 201 Yer Hinohara Nishitama 25 Mayıs 2023 #11 222744 dedi: Hazır derlenmişi var zaten, Release bölümüne bakın. GitHub - microsoft/vscode: Visual Studio Code Visual Studio Code. Contribute to microsoft/vscode development by creating an account on GitHub. github.com Genişletmek için tıkla... Evde derlenmiş tadı vermiyor maalesef. Ne tür bir hizmet sağlayıcı visual studio indirmeyi yasaklar ki?
222744 dedi: Hazır derlenmişi var zaten, Release bölümüne bakın. GitHub - microsoft/vscode: Visual Studio Code Visual Studio Code. Contribute to microsoft/vscode development by creating an account on GitHub. github.com Genişletmek için tıkla... Evde derlenmiş tadı vermiyor maalesef. Ne tür bir hizmet sağlayıcı visual studio indirmeyi yasaklar ki?
A AliAslan1 Femtopat Katılım 26 Aralık 2022 Mesajlar 41 Daha fazla Sistem Özellikleri Intel Core i5-2450M CPU 2.5 GHz 8 GB Ram Cinsiyet Erkek Meslek Öğrenci 25 Mayıs 2023 #12 qelos dedi: Kaynak kodundan kendin Build et. Genişletmek için tıkla... 222744 dedi: Hazır derlenmişi var zaten, Release bölümüne bakın. GitHub - microsoft/vscode: Visual Studio Code Visual Studio Code. Contribute to microsoft/vscode development by creating an account on GitHub. github.com Genişletmek için tıkla... Nasıl yapacağım onu? Nizel G dedi: Evde derlenmiş tadı vermiyor maalesef. Ne tür bir hizmet sağlayıcı Visual Studio indirmeyi yasaklar ki? Genişletmek için tıkla... Babamın iş bilgisayarı bu işlemcisi güçlü diye kodlamayı burada yapıyorum bazı koruma programlarını deaktiv ederek. 222744 dedi: Hazır derlenmişi var zaten, release bölümüne bakın. GitHub - microsoft/vscode: Visual Studio Code Visual Studio Code. Contribute to microsoft/vscode development by creating an account on GitHub. github.com Genişletmek için tıkla... Buradan nasıl kuracağım? Son düzenleyen: Moderatör: 25 Mayıs 2023
qelos dedi: Kaynak kodundan kendin Build et. Genişletmek için tıkla... 222744 dedi: Hazır derlenmişi var zaten, Release bölümüne bakın. GitHub - microsoft/vscode: Visual Studio Code Visual Studio Code. Contribute to microsoft/vscode development by creating an account on GitHub. github.com Genişletmek için tıkla... Nasıl yapacağım onu? Nizel G dedi: Evde derlenmiş tadı vermiyor maalesef. Ne tür bir hizmet sağlayıcı Visual Studio indirmeyi yasaklar ki? Genişletmek için tıkla... Babamın iş bilgisayarı bu işlemcisi güçlü diye kodlamayı burada yapıyorum bazı koruma programlarını deaktiv ederek. 222744 dedi: Hazır derlenmişi var zaten, release bölümüne bakın. GitHub - microsoft/vscode: Visual Studio Code Visual Studio Code. Contribute to microsoft/vscode development by creating an account on GitHub. github.com Genişletmek için tıkla... Buradan nasıl kuracağım?
armas Gigapat Çözüme Giden Yol Katılım 25 Kasım 2020 Mesajlar 9.384 Çözümler 369 25 Mayıs 2023 #13 AliAslan1 dedi: Nasıl yapacağım onu? Babamın iş bilgisayarı bu işlemcisi güçlü diye kodlamayı burada yapıyorum bazı koruma programlarını deaktiv ederek. Buradan nasıl kuracağım? Genişletmek için tıkla... İlk mesajdaki link çalışmadı mı?
AliAslan1 dedi: Nasıl yapacağım onu? Babamın iş bilgisayarı bu işlemcisi güçlü diye kodlamayı burada yapıyorum bazı koruma programlarını deaktiv ederek. Buradan nasıl kuracağım? Genişletmek için tıkla... İlk mesajdaki link çalışmadı mı?
A AliAslan1 Femtopat Katılım 26 Aralık 2022 Mesajlar 41 Daha fazla Sistem Özellikleri Intel Core i5-2450M CPU 2.5 GHz 8 GB Ram Cinsiyet Erkek Meslek Öğrenci 25 Mayıs 2023 #14 armas dedi: İlk mesajdaki link çalışmadı mı? Genişletmek için tıkla... Hayir
Nizel G Megapat İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 9 Nisan 2023 Mesajlar 10.129 Makaleler 13 Çözümler 201 Yer Hinohara Nishitama 25 Mayıs 2023 #15 Croxy Proxy sitesine git. Oradan google.com a gir ve visual studio yu indir. Croxy Proxy senin VPN in olacak.
Croxy Proxy sitesine git. Oradan google.com a gir ve visual studio yu indir. Croxy Proxy senin VPN in olacak.
armas Gigapat Çözüme Giden Yol Katılım 25 Kasım 2020 Mesajlar 9.384 Çözümler 369 25 Mayıs 2023 #16 AliAslan1 dedi: Hayir Genişletmek için tıkla... Otomatik indirmeyince ortadaki mavi yazıya tıkladın mı?
AliAslan1 dedi: Hayir Genişletmek için tıkla... Otomatik indirmeyince ortadaki mavi yazıya tıkladın mı?
A AliAslan1 Femtopat Katılım 26 Aralık 2022 Mesajlar 41 Daha fazla Sistem Özellikleri Intel Core i5-2450M CPU 2.5 GHz 8 GB Ram Cinsiyet Erkek Meslek Öğrenci 25 Mayıs 2023 #17 Nizel G dedi: Croxy proxy sitesine git. Oradan google.com a gir ve Visual Studio'yu indir. Croxy proxy senin VPN'in olacak. Genişletmek için tıkla... Tamam deniyorum armas dedi: Otomatik indirmeyince ortadaki mavi yazıya tıkladın mı? Eki Görüntüle 1792404 Genişletmek için tıkla... Basmasamda bassamda error veriyor Nizel G dedi: Croxy Proxy sitesine git. Oradan google.com a gir ve visual studio yu indir. Croxy Proxy senin VPN in olacak. Genişletmek için tıkla...
Nizel G dedi: Croxy proxy sitesine git. Oradan google.com a gir ve Visual Studio'yu indir. Croxy proxy senin VPN'in olacak. Genişletmek için tıkla... Tamam deniyorum armas dedi: Otomatik indirmeyince ortadaki mavi yazıya tıkladın mı? Eki Görüntüle 1792404 Genişletmek için tıkla... Basmasamda bassamda error veriyor Nizel G dedi: Croxy Proxy sitesine git. Oradan google.com a gir ve visual studio yu indir. Croxy Proxy senin VPN in olacak. Genişletmek için tıkla...
Nizel G Megapat İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 9 Nisan 2023 Mesajlar 10.129 Makaleler 13 Çözümler 201 Yer Hinohara Nishitama 25 Mayıs 2023 #18 Croxy Proxy yerine internete web Proxy diye aratıp herhangi bir siteden de yapabilirsin. Croxy Proxy kapalı sanırım.
Croxy Proxy yerine internete web Proxy diye aratıp herhangi bir siteden de yapabilirsin. Croxy Proxy kapalı sanırım.
2 222744 Gigapat İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 27 Temmuz 2018 Mesajlar 11.217 Makaleler 5 Çözümler 57 25 Mayıs 2023 #19 Setup'u drive içine atıyorum, buraya link atacağım. @AliAslan1 VSCodeUserSetup-x64-1.78.2.exe drive.google.com
Setup'u drive içine atıyorum, buraya link atacağım. @AliAslan1 VSCodeUserSetup-x64-1.78.2.exe drive.google.com
A AliAslan1 Femtopat Katılım 26 Aralık 2022 Mesajlar 41 Daha fazla Sistem Özellikleri Intel Core i5-2450M CPU 2.5 GHz 8 GB Ram Cinsiyet Erkek Meslek Öğrenci 25 Mayıs 2023 #20 olmuyor Nizel G dedi: Croxy Proxy yerine internete web Proxy diye aratıp herhangi bir siteden de yapabilirsin. Croxy Proxy kapalı sanırım. Genişletmek için tıkla... 222744 dedi: Setup'u Drive içine atıyorum, buraya link atacağım. @AliAslan1 VSCodeUserSetup-x64-1.78.2.exe drive.google.com Genişletmek için tıkla... Güncel mi?
olmuyor Nizel G dedi: Croxy Proxy yerine internete web Proxy diye aratıp herhangi bir siteden de yapabilirsin. Croxy Proxy kapalı sanırım. Genişletmek için tıkla... 222744 dedi: Setup'u Drive içine atıyorum, buraya link atacağım. @AliAslan1 VSCodeUserSetup-x64-1.78.2.exe drive.google.com Genişletmek için tıkla... Güncel mi?