Qzeybei Hectopat Katılım 19 Şubat 2021 Mesajlar 500 Makaleler 2 Çözümler 2 Yer Eskişehir 8 Haziran 2023 #1 Ne yazarsam yazayım çalışmıyor IntelliSense. Nasıl düzeltebilirim?
KS KS Qzeybei Hectopat Katılım 19 Şubat 2021 Mesajlar 500 Makaleler 2 Çözümler 2 Yer Eskişehir 8 Haziran 2023 #11 Rowaulf dedi: Hocam Unity'nin preferences kısmından VS Code'yi seçin. Genişletmek için tıkla... Tam olarak nereden hocam? Bulamadım ama. Buldum hocam ama bir şey değişmedi. Artı 0 Eksi
Rowaulf dedi: Hocam Unity'nin preferences kısmından VS Code'yi seçin. Genişletmek için tıkla... Tam olarak nereden hocam? Bulamadım ama. Buldum hocam ama bir şey değişmedi.
Dubreuil Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 17 Mayıs 2020 Mesajlar 2.787 Makaleler 1 Çözümler 27 Yer Türkiye 9 Haziran 2023 #12 Qzeybei dedi: Evet oyun geliştirirken kullanmak istiyorum. Genişletmek için tıkla... .Net Framework 4.7.1 geliştirici paketini de kurmanız gerekli. Artı 0 Eksi
Qzeybei dedi: Evet oyun geliştirirken kullanmak istiyorum. Genişletmek için tıkla... .Net Framework 4.7.1 geliştirici paketini de kurmanız gerekli.
KS KS Qzeybei Hectopat Katılım 19 Şubat 2021 Mesajlar 500 Makaleler 2 Çözümler 2 Yer Eskişehir 9 Haziran 2023 #13 Dubreuil dedi: .Net Framework 4.7.1 geliştirici paketini de kurmanız gerekli. Genişletmek için tıkla... Denedim hocam. O da olmadı. Artı 0 Eksi
Dubreuil dedi: .Net Framework 4.7.1 geliştirici paketini de kurmanız gerekli. Genişletmek için tıkla... Denedim hocam. O da olmadı.