Çözüldü Visual Studio Code küçüldü

Bu konu çözüldü olarak işaretlenmiştir. Çözülmediğini düşünüyorsanız konuyu rapor edebilirsiniz.

Buzdolabi

Hectopat
Arkadaşlar yanlışlıkla CTRL -'ye basılı tutmuşum sonra Full küçüldü. Büyümüyor CTRL + ile. Hiçbir yazıyı göremiyorum ki düzelteyim. Ne yapmalıyım? @Vavien. hocam bakabilir misiniz?

Son düzenleyen: Moderatör:
Çözüm
Shift + 4 ile artı tuşuna erişenler vardı. Ben size ayar dosyasının yerini bulayım, oradan dosyayı düzenleyin siz.

Yükleme konumunu değiştirmemişsinizdir herhalde. Değiştirdiyseniz de içinde bulursunuz. Başlata/çalıştıra %appdata%\Code\User\settings.json yazın. "window.zoomLevel": anahtarının karşısındaki sayıyı 0 yapın. Kaydedin. VS Code'u kapatıp tekrar açın.
CTRL + Shift + P yapıp. Editor font Zoom reset seçeneğini seçerseniz eski haline döner.

Ustam sen Visual Studio'yu kapat tekrar aç CTRL Shift p yap sonra "editor font reset" yaz aşağı tuşuna basıp entere bas. En başta çıkan seçeneği seçersin böyle sorun çözülür.
Hocam bir klasör vardı düzenliyodum da onu nasıl kapatacağım? Kısayolu var mı?

Hocam bir klasör vardı düzenliyordum da onu nasıl kapatacağım? Kısayolu var mı?

Ustam command bar açılıyor dediğim kombinasyon ile kapatmadanda aslında dediğim işlemi yapabilirsin. Visual Studio'yu kapattıp açtığında son kaldığın yerden açar.

Ustam command bar açılıyor dediğim kombinasyon ile kapatmadanda aslında dediğim işlemi yapabilirsin. Visual Studio'yu kapattıp açtığında son kaldığın yerden açar.
Çıkmıyor ki öyle editor font reset.

Çıktı da her şey çok küçük.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…