S Squexz Femtopat Katılım 4 Mart 2022 Mesajlar 7 Daha fazla Cinsiyet Erkek 16 Haziran 2022 #1 NFT üretiyorum zarar verir mi yazılım yapmadan önce PC 1 kat hızlıydı diye düşünüyorum.
Gerçekçi_yazar Centipat Katılım 19 Ağustos 2021 Mesajlar 31 30 Ağustos 2022 #2 Squexz dedi: NFT üretiyorum zarar verir mi yazılım yapmadan önce PC 1 kat hızlıydı diye düşünüyorum. Genişletmek için tıkla... Hayır hiçbir zararı yoktur.
Squexz dedi: NFT üretiyorum zarar verir mi yazılım yapmadan önce PC 1 kat hızlıydı diye düşünüyorum. Genişletmek için tıkla... Hayır hiçbir zararı yoktur.
OnlyX Hectopat Katılım 21 Temmuz 2022 Mesajlar 4.046 Çözümler 21 30 Ağustos 2022 #3 Squexz dedi: NFT üretiyorum zarar verir mi yazılım yapmadan önce PC 1 kat hızlıydı diye düşünüyorum. Genişletmek için tıkla... Hayır hocam. Zarar falan vermez. Microsoft'un kendi uygulamasının zarar verip vermediğini de mi konuşacaktık?
Squexz dedi: NFT üretiyorum zarar verir mi yazılım yapmadan önce PC 1 kat hızlıydı diye düşünüyorum. Genişletmek için tıkla... Hayır hocam. Zarar falan vermez. Microsoft'un kendi uygulamasının zarar verip vermediğini de mi konuşacaktık?