Arkadaşlar merhaba ben geçenlerde Visual Studio Code indirdim fakat indirdiğimden beri form açma yerini bulamıyorum nasıl form açabilirim yardım eder misiniz?
Arkadaşlar merhaba ben geçenlerde Visual Studio Code indirdim fakat indirdiğimden beri form açma yerini bulamıyorum nasıl form açabilirim yardım eder misiniz?
Herkese merhaba, Bu makalede nasıl C# projesi oluşturup, çıktı alabileceğinizi anlattım. Not: .NET Framework'ü indirmeyi unutmayın. Proje oluşturma: C# projelerinde çıktı alabileceğimiz dosya .csproj(C# Project) dosyalarıdır. Bu dosyanın içinde tanımlanmış kaynak dosyalar gibi bilgiler...
www.technopat.net
Not: "Forms açmak" diye bir şey yok. VS'de proje oluştururken template olarak WinForms'u seçersen default olarak WinForms templatinde açılıyor. VSC'de ise bunu "dotnet" kullanarak terminal ile yapıyoruz.
Visual Studio geliştirme araçları ve hizmetleri, tüm platformlarda ve dillerde tüm geliştiriciler için uygulama geliştirmeyi kolaylaştırır. Kod düzenleyicisi veya IDE ile ücretsiz olarak dilediğiniz yerde geliştirme yapın.