Visual Studio Code nasıl kullanılır?

Pyhton nesne odaklı olduğundan yeni başlayanlara zor gelebilir. Onun yerine HTML, CSS gibi alanlara yönelmelisin. Python ağır geleceği için.
Bütün diller yanlış şuan. Ne yapmak istiyorsa ona göre önermeliyiz ki zevk alarak yapsın. Zor dil de kolay olur o şekilde.

@erengore hedefin nedir? Ne yapmak istiyorsun? Web sitesi mi, uygulama mı, oyun mu, başka bir şey mi?

Evet zaten videolardan öğreniyorum sağ olun. Daha dün başladım.

Şimdilik aslında pek bir hedefim yok. Ama bazen bir Discord botu mu yapsam diyorum? Sanırım bunun için de Javascript gerekiyor. Aslında ben dili biraz öğrendikten sonra bu kararı vermeyi düşünmüştüm. Ve inanın ben böyle yazılımsal şeylerden zaten oldukça zevk alırım. Zorluğu beni pek etkilemez yani. Ben şu an sadece biraz dilleri tanımak istiyorum. Düzgün bir hedefim yok hocam. Öğrendikçe oluşacaktır diye düşünüyorum.

Dil olduğunu söylemedim. O alanlara yönelmelisin dedim. HTML ve CSS'in işaretleme dili olduğunu bilecek kadar yazılım bilgimiz var hocam sizin kadar olmasa da.

Hayır adamın ilgi alanını bilmeden web işlerini önermek ne alaka ?
Ek olarak size kimse benim dil bilgim hakında bir şey söylemedi. Bu yüzden size bu hakkında konuşmak düşmez.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…