volvoseverim Decapat Katılım 23 Mart 2023 Mesajlar 595 Çözümler 2 24 Nisan 2024 #1 Kodu çalıştırınca yukarıdaki hatayı veriyor. Bana CD komudunu kullanmam gerekiyor gibi geliyor ama CD ile tam ne yapacağım onu da bilmiyorum. Nasıl çözebilirim sorunu?
Kodu çalıştırınca yukarıdaki hatayı veriyor. Bana CD komudunu kullanmam gerekiyor gibi geliyor ama CD ile tam ne yapacağım onu da bilmiyorum. Nasıl çözebilirim sorunu?
bentunadeyilim1234 Hectopat Katılım 31 Temmuz 2022 Mesajlar 619 Çözümler 8 Daha fazla Sistem Özellikleri Asus Rog Strix G16 Ekipmanlar: Asus TUF VG24VQ, Royal Kludge RK61, DeLux M800 Ultra, HyperX Cloud II Cinsiyet Erkek 24 Nisan 2024 #2 Projeyi başka bir klasöre taşımayı deneyebilir misiniz?
volvoseverim Decapat Katılım 23 Mart 2023 Mesajlar 595 Çözümler 2 24 Nisan 2024 #3 bentunadeyilim1234 dedi: Projeyi başka bir klasöre taşımayı deneyebilir misiniz? Genişletmek için tıkla... Hangi klasöre taşıyım? Herhangi biri mi?
bentunadeyilim1234 dedi: Projeyi başka bir klasöre taşımayı deneyebilir misiniz? Genişletmek için tıkla... Hangi klasöre taşıyım? Herhangi biri mi?
bentunadeyilim1234 Hectopat Katılım 31 Temmuz 2022 Mesajlar 619 Çözümler 8 Daha fazla Sistem Özellikleri Asus Rog Strix G16 Ekipmanlar: Asus TUF VG24VQ, Royal Kludge RK61, DeLux M800 Ultra, HyperX Cloud II Cinsiyet Erkek 24 Nisan 2024 #4 Nokta ile başlamayan, boşluk bulundurmayan ve Türkçe karakter (ğ, ü, ş, ö, ç) bulundurmayan bir klasöre atıp deneyebilirsiniz. volvoseverim dedi: Hangi klasöre taşıyım? Herhangi biri mi? Genişletmek için tıkla...
Nokta ile başlamayan, boşluk bulundurmayan ve Türkçe karakter (ğ, ü, ş, ö, ç) bulundurmayan bir klasöre atıp deneyebilirsiniz. volvoseverim dedi: Hangi klasöre taşıyım? Herhangi biri mi? Genişletmek için tıkla...
CengizD Hectopat Katılım 22 Mayıs 2022 Mesajlar 635 Çözümler 6 Daha fazla Cinsiyet Erkek 24 Nisan 2024 #5 Dosya yolu belirtirken Çift tırnak içerisine alıp dener misiniz ? Örn. "C:\Users\\Doruk....."
volvoseverim Decapat Katılım 23 Mart 2023 Mesajlar 595 Çözümler 2 24 Nisan 2024 #6 bentunadeyilim1234 dedi: Nokta ile başlamayan, boşluk bulundurmayan ve Türkçe karakter (ğ, ü, ş, ö, ç) bulundurmayan bir klasöre atıp deneyebilirsiniz. Genişletmek için tıkla... Hocam vallahi hiç bir şey anlamadım mazur görün, direk .vscode klasörünün içindeki vspythoncode klasörünü .vscode klasörünün dışına mı atayım?
bentunadeyilim1234 dedi: Nokta ile başlamayan, boşluk bulundurmayan ve Türkçe karakter (ğ, ü, ş, ö, ç) bulundurmayan bir klasöre atıp deneyebilirsiniz. Genişletmek için tıkla... Hocam vallahi hiç bir şey anlamadım mazur görün, direk .vscode klasörünün içindeki vspythoncode klasörünü .vscode klasörünün dışına mı atayım?
bentunadeyilim1234 Hectopat Katılım 31 Temmuz 2022 Mesajlar 619 Çözümler 8 Daha fazla Sistem Özellikleri Asus Rog Strix G16 Ekipmanlar: Asus TUF VG24VQ, Royal Kludge RK61, DeLux M800 Ultra, HyperX Cloud II Cinsiyet Erkek 24 Nisan 2024 #7 volvoseverim dedi: Hocam vallahi hiç bir şey anlamadım mazur görün, direk .vscode klasörünün içindeki vspythoncode klasörünü .vscode klasörünün dışına mı atayım? Genişletmek için tıkla... Evet.
volvoseverim dedi: Hocam vallahi hiç bir şey anlamadım mazur görün, direk .vscode klasörünün içindeki vspythoncode klasörünü .vscode klasörünün dışına mı atayım? Genişletmek için tıkla... Evet.
volvoseverim Decapat Katılım 23 Mart 2023 Mesajlar 595 Çözümler 2 24 Nisan 2024 #8 bentunadeyilim1234 dedi: Evet. Genişletmek için tıkla... Yok hocam bu işe yaramadı maalesef.
CengizD Hectopat Katılım 22 Mayıs 2022 Mesajlar 635 Çözümler 6 Daha fazla Cinsiyet Erkek 24 Nisan 2024 #9 Bu şekilde dener misiniz ?