Veysel.exe Centipat Katılım 4 Nisan 2021 Mesajlar 30 Daha fazla Cinsiyet Erkek 12 Kasım 2021 #1 Visual Studio hata. Merhabalar Visual Studio'da Discord botu geliştiriyorum botu başlatma kodu Node bot.js yazarken böyle bir hata veriyor. Dosya Ekleri Ekran Alıntısı.PNG 9,6 KB · Görüntüleme: 95
Visual Studio hata. Merhabalar Visual Studio'da Discord botu geliştiriyorum botu başlatma kodu Node bot.js yazarken böyle bir hata veriyor.
Protegrus Hectopat Katılım 13 Kasım 2020 Mesajlar 87 Çözümler 2 Daha fazla Cinsiyet Erkek 12 Kasım 2021 #2 Hocam kodda const Client = New Discord.Client(); bunun yerine Const Client = New Discord. Client({ intents: [Enter intents here] }) bunu kullanmayı deneyin Örnek olarak const Client = New Discord. Client({ intents: ["GUILDS", "GUILD_MESSAGES"] })
Hocam kodda const Client = New Discord.Client(); bunun yerine Const Client = New Discord. Client({ intents: [Enter intents here] }) bunu kullanmayı deneyin Örnek olarak const Client = New Discord. Client({ intents: ["GUILDS", "GUILD_MESSAGES"] })
Veysel.exe Centipat Katılım 4 Nisan 2021 Mesajlar 30 Daha fazla Cinsiyet Erkek 14 Kasım 2021 #3 teşekkür ederim sorunu çözdüm