Silea Hectopat Katılım 3 Şubat 2021 Mesajlar 176 Yer İstanbul,Türkiye Daha fazla Cinsiyet Erkek 4 Haziran 2021 #1 Arkadaşlar, VS Code'da Python'un simgesi mavi mi oldu, ben mi yanlış yapıyorum şu an? .py uzantısını girdiğim zaman Python'un orijinal mavi-sarı renkli yılan logosu çıkmıyor da mavi logo çıkıyor. Eki Görüntüle 1056199
Arkadaşlar, VS Code'da Python'un simgesi mavi mi oldu, ben mi yanlış yapıyorum şu an? .py uzantısını girdiğim zaman Python'un orijinal mavi-sarı renkli yılan logosu çıkmıyor da mavi logo çıkıyor. Eki Görüntüle 1056199
Çözüm Ecmel 4 Haziran 2021 "vscode-icons" adlı eklentiyi indirmen gerekli öyle gözükmesi için. İndirmek için "CTRL + Shift + X" yaptıktan sonra arama yerine "vscode-icons" yazın. Oradan "Install" diyerek indirebilirsiniz.
"vscode-icons" adlı eklentiyi indirmen gerekli öyle gözükmesi için. İndirmek için "CTRL + Shift + X" yaptıktan sonra arama yerine "vscode-icons" yazın. Oradan "Install" diyerek indirebilirsiniz.
Ecmel Megapat Sosyal Tayfı Katılım 26 Aralık 2020 Mesajlar 6.117 Makaleler 3 Çözümler 83 Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Front-End Developer 4 Haziran 2021 #2 "vscode-icons" adlı eklentiyi indirmen gerekli öyle gözükmesi için. İndirmek için "CTRL + Shift + X" yaptıktan sonra arama yerine "vscode-icons" yazın. Oradan "Install" diyerek indirebilirsiniz. Artı 0 Eksi Çözüm
"vscode-icons" adlı eklentiyi indirmen gerekli öyle gözükmesi için. İndirmek için "CTRL + Shift + X" yaptıktan sonra arama yerine "vscode-icons" yazın. Oradan "Install" diyerek indirebilirsiniz.
L Linuxginar Terapat Zamanın Tanığı Katılım 4 Temmuz 2017 Mesajlar 7.554 Makaleler 6 Çözümler 137 Yer Izmir 4 Haziran 2021 #3 Silea dedi: Açılan konu çözüme kavuşmuştur. Genişletmek için tıkla... Nasıl çözdüğünüzü anlatın veya üstteki mesaj çözüm ise onu çözüm olarak işaretleyin, bu bencillik. Artı -1 Eksi
Silea dedi: Açılan konu çözüme kavuşmuştur. Genişletmek için tıkla... Nasıl çözdüğünüzü anlatın veya üstteki mesaj çözüm ise onu çözüm olarak işaretleyin, bu bencillik.
uguratakan Megapat Katılım 4 Temmuz 2016 Mesajlar 742 Çözümler 4 Yer visor01 @ istikram. Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Mobil Uygulama Geliştirici 4 Haziran 2021 #4 Aynı sorunu sizden sonra yaşayabilecek insanları düşünerek soruyu değiştirmeseniz çok daha güzel olurdu. Artı 0 Eksi
Aynı sorunu sizden sonra yaşayabilecek insanları düşünerek soruyu değiştirmeseniz çok daha güzel olurdu.
M Moderasyon Ekibi Yetkili Üye 4 Haziran 2021 #5 Nasıl çözdünüz? Çözümü belirtmek zorundasınız. Artı 0 Eksi