S Shoot Picopat Katılım 18 Temmuz 2021 Mesajlar 257 Daha fazla Cinsiyet Diğer 22 Şubat 2022 #1 Merhabalar, Visual Studio Code'da Python kullanırken bu kodu yazdığımda bu hatayı alıyorum Sebebi ne olabilir? Kodu jupyter notebookda çalıştırabiliyorum. Son düzenleyen: Moderatör: 15 Şubat 2022
Merhabalar, Visual Studio Code'da Python kullanırken bu kodu yazdığımda bu hatayı alıyorum Sebebi ne olabilir? Kodu jupyter notebookda çalıştırabiliyorum.
Rosalind Centipat Katılım 22 Şubat 2022 Mesajlar 848 Çözümler 49 Daha fazla Cinsiyet Kadın 9 Mart 2022 #2 Hatanın sebebi girintiler ancak ekran görüntüsünde böyle bir şeye rastlamadım. VS Code'da bir sorun olması muhtemel. Python eklentisi yüklü değilse yükler misin? Artı 0 Eksi
Hatanın sebebi girintiler ancak ekran görüntüsünde böyle bir şeye rastlamadım. VS Code'da bir sorun olması muhtemel. Python eklentisi yüklü değilse yükler misin?
Aerosteon Hectopat Katılım 27 Şubat 2022 Mesajlar 275 Çözümler 6 9 Mart 2022 #3 Shoot dedi: Kodu jupyter notebookda çalıştırabiliyorum. Genişletmek için tıkla... Kopyala yapıştır yapmadan yazıp VsCode'da dener misiniz? Artı 0 Eksi
Shoot dedi: Kodu jupyter notebookda çalıştırabiliyorum. Genişletmek için tıkla... Kopyala yapıştır yapmadan yazıp VsCode'da dener misiniz?
KS KS S Shoot Picopat Katılım 18 Temmuz 2021 Mesajlar 257 Daha fazla Cinsiyet Diğer 9 Mart 2022 #4 Rosalind dedi: Hatanın sebebi girintiler ancak ekran görüntüsünde böyle bir şeye rastlamadım. VS Code'da bir sorun olması muhtemel. Python eklentisi yüklü değilse yükler misin? Genişletmek için tıkla... Python eklentisi yüklü. Aerosteon dedi: Kopyala yapıştır yapmadan yazıp VS Code'da dener misiniz? Genişletmek için tıkla... Kodu zaten VS Code da yazmıştım sonra kopyaladım, yeni klasör açtığımda çalıştı nedenini anlayamadım. Artı 0 Eksi
Rosalind dedi: Hatanın sebebi girintiler ancak ekran görüntüsünde böyle bir şeye rastlamadım. VS Code'da bir sorun olması muhtemel. Python eklentisi yüklü değilse yükler misin? Genişletmek için tıkla... Python eklentisi yüklü. Aerosteon dedi: Kopyala yapıştır yapmadan yazıp VS Code'da dener misiniz? Genişletmek için tıkla... Kodu zaten VS Code da yazmıştım sonra kopyaladım, yeni klasör açtığımda çalıştı nedenini anlayamadım.
Rosalind Centipat Katılım 22 Şubat 2022 Mesajlar 848 Çözümler 49 Daha fazla Cinsiyet Kadın 11 Mart 2022 #5 Shoot dedi: Kodu zaten VS Code da yazmıştım sonra kopyaladım, yeni klasör açtığımda çalıştı nedenini anlayamadım. Genişletmek için tıkla... Olağan şeyler. Hata loglarını raporlarsan sorunu düzeltirler. Artı 0 Eksi
Shoot dedi: Kodu zaten VS Code da yazmıştım sonra kopyaladım, yeni klasör açtığımda çalıştı nedenini anlayamadım. Genişletmek için tıkla... Olağan şeyler. Hata loglarını raporlarsan sorunu düzeltirler.