trtworld Femtopat Katılım 10 Kasım 2024 Mesajlar 11 Daha fazla Cinsiyet Erkek 10 Kasım 2024 #1 Visual Studio Code uygulamasındaki botumu Glitch'e aktarmak istiyorum Glitch'te 7/24 aktif tutabilmek için. Son düzenleyen: Moderatör: 10 Kasım 2024
Visual Studio Code uygulamasındaki botumu Glitch'e aktarmak istiyorum Glitch'te 7/24 aktif tutabilmek için.
M MrNiceGuy Picopat Katılım 13 Ağustos 2024 Mesajlar 105 Yer İzmir 10 Kasım 2024 #2 trtworld dedi: Visual Studio Code uygulamasındaki botumu Glitch'e aktarmak istiyorum Glitch'te 7/24 aktif tutabilmek için. Genişletmek için tıkla... Hangi cevabı tercih edersin? - Bunu bile bilmiyorken botu nasıl yaptın? + Proje klasörünü Glitch'e yükle. Artı 0 Eksi
trtworld dedi: Visual Studio Code uygulamasındaki botumu Glitch'e aktarmak istiyorum Glitch'te 7/24 aktif tutabilmek için. Genişletmek için tıkla... Hangi cevabı tercih edersin? - Bunu bile bilmiyorken botu nasıl yaptın? + Proje klasörünü Glitch'e yükle.
KS KS trtworld Femtopat Katılım 10 Kasım 2024 Mesajlar 11 Daha fazla Cinsiyet Erkek 11 Kasım 2024 #3 MrNiceGuy dedi: Hangi cevabı tercih edersin? - Bunu bile bilmiyorken botu nasıl yaptın? + Proje klasörünü Glitch'e yükle. Genişletmek için tıkla... Bot kodlamakla Glitch sitesini iyi bilmek aynı şey değil ki. Artı 0 Eksi
MrNiceGuy dedi: Hangi cevabı tercih edersin? - Bunu bile bilmiyorken botu nasıl yaptın? + Proje klasörünü Glitch'e yükle. Genişletmek için tıkla... Bot kodlamakla Glitch sitesini iyi bilmek aynı şey değil ki.