gxxfps Hectopat Katılım 25 Mayıs 2019 Mesajlar 20 10 Eylül 2020 #1 Anlamadığım şekilde VS Code'a sayı yazdığımda hata veriyor çözümünü bilen var mı? Şimdiden teşekkürler.
Anlamadığım şekilde VS Code'a sayı yazdığımda hata veriyor çözümünü bilen var mı? Şimdiden teşekkürler.
Sanch Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 3 Temmuz 2019 Mesajlar 1.576 Çözümler 16 Daha fazla Cinsiyet Erkek 10 Eylül 2020 #2 Hata nerede acaba?
Firehorse MK II Megapat Zamanın Tanığı Katılım 8 Ekim 2016 Mesajlar 5.787 Makaleler 1 Çözümler 38 Yer Eskişehir Daha fazla Cinsiyet Erkek 10 Eylül 2020 #3 print("1231") şeklinde dener misiniz?
Zakramoreas Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 20 Nisan 2020 Mesajlar 4.217 Makaleler 1 Çözümler 62 10 Eylül 2020 #4 Bunun sebebi print() komutunun amacının yazdırmak olması, yani sadece string ifadeleri yazdırabilirsin(değişken kullanmadan). Eğerprint("1234") olarak yazdırırsanız sorun ortadan kalkar, fakat size tavsiyem bir değişkene atayıp yazdırmanız. ÖR: Python:Panoya kopyala a=1 b="Kadir" print(a) print(b) Bu şekilde print() komutunu daha rahat kullanabilirsiniz. Son düzenleme: 10 Eylül 2020
Bunun sebebi print() komutunun amacının yazdırmak olması, yani sadece string ifadeleri yazdırabilirsin(değişken kullanmadan). Eğerprint("1234") olarak yazdırırsanız sorun ortadan kalkar, fakat size tavsiyem bir değişkene atayıp yazdırmanız. ÖR: Python:Panoya kopyala a=1 b="Kadir" print(a) print(b) Bu şekilde print() komutunu daha rahat kullanabilirsiniz.
Sanch Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 3 Temmuz 2019 Mesajlar 1.576 Çözümler 16 Daha fazla Cinsiyet Erkek 10 Eylül 2020 #5 Firehorse MK II dedi: print("1231") şeklinde dener misiniz? Genişletmek için tıkla... İnteger değer çıkarmak isterse sorun olur, normalde hata vermemesi gerek zaten. Zakramoreas dedi: Bunun sebebi print() komutunun amacının yazdırmak olması, yani sadece string ifadeleri yazdırabilirsin(değişken kullanmadan). Eğerprint("1234") olarak yazdırırsanız sorun ortadan kalkar, fakat size tavsiyem bir değişkene atayıp yazdırmanız. ÖR: Python:Panoya kopyala a=1 b="Kadir" print(a) print(b) Bu şekilde print() komutunu daha rahat kullanabilirsiniz. Genişletmek için tıkla... Yanlış bilgi, değişken kullanmadan "İnteger" değerler yazdırılabilir:
Firehorse MK II dedi: print("1231") şeklinde dener misiniz? Genişletmek için tıkla... İnteger değer çıkarmak isterse sorun olur, normalde hata vermemesi gerek zaten. Zakramoreas dedi: Bunun sebebi print() komutunun amacının yazdırmak olması, yani sadece string ifadeleri yazdırabilirsin(değişken kullanmadan). Eğerprint("1234") olarak yazdırırsanız sorun ortadan kalkar, fakat size tavsiyem bir değişkene atayıp yazdırmanız. ÖR: Python:Panoya kopyala a=1 b="Kadir" print(a) print(b) Bu şekilde print() komutunu daha rahat kullanabilirsiniz. Genişletmek için tıkla... Yanlış bilgi, değişken kullanmadan "İnteger" değerler yazdırılabilir:
Firehorse MK II Megapat Zamanın Tanığı Katılım 8 Ekim 2016 Mesajlar 5.787 Makaleler 1 Çözümler 38 Yer Eskişehir Daha fazla Cinsiyet Erkek 10 Eylül 2020 #6 @Sanch eğer değişken yazdırmak isterse değişken adını tırnaksız yazacak. @Zakramoreas'in gösterdiği gibi.
@Sanch eğer değişken yazdırmak isterse değişken adını tırnaksız yazacak. @Zakramoreas'in gösterdiği gibi.
Sanch Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 3 Temmuz 2019 Mesajlar 1.576 Çözümler 16 Daha fazla Cinsiyet Erkek 10 Eylül 2020 #7 @Firehorse MK II Sorun onda değil, normalde İnteger değer yazdırabilir. Arkadaşta neden hata veriyor? Bu arada tırnak kullanmamak gerektiğini biliyorum .
@Firehorse MK II Sorun onda değil, normalde İnteger değer yazdırabilir. Arkadaşta neden hata veriyor? Bu arada tırnak kullanmamak gerektiğini biliyorum .
gxxfps Hectopat Katılım 25 Mayıs 2019 Mesajlar 20 10 Eylül 2020 #8 unutmuşum ama yinede olmuyor bakınız
Sanch Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 3 Temmuz 2019 Mesajlar 1.576 Çözümler 16 Daha fazla Cinsiyet Erkek 10 Eylül 2020 #9 gxxfps dedi: Eki Görüntüle 663403 Genişletmek için tıkla... Ne oluyor tam olarak anlamadım, hata nerede? print(1234) yazıp CTRL + S ile kaydedip çalıştırın, çıkan sonucu paylaşın.
gxxfps dedi: Eki Görüntüle 663403 Genişletmek için tıkla... Ne oluyor tam olarak anlamadım, hata nerede? print(1234) yazıp CTRL + S ile kaydedip çalıştırın, çıkan sonucu paylaşın.
gxxfps Hectopat Katılım 25 Mayıs 2019 Mesajlar 20 10 Eylül 2020 #10 Sanch dedi: Ne oluyor tam olarak anlamadım, hata nerede? Genişletmek için tıkla... sayılar kırmızı olarak gözüküyor ve problem olarak sayılıyor yani kod çalışmıyor f5 yapıncada error verdi bilmiyorum
Sanch dedi: Ne oluyor tam olarak anlamadım, hata nerede? Genişletmek için tıkla... sayılar kırmızı olarak gözüküyor ve problem olarak sayılıyor yani kod çalışmıyor f5 yapıncada error verdi bilmiyorum