gxxfps Hectopat Katılım 25 Mayıs 2019 Mesajlar 20 10 Eylül 2020 #31 Bakın sorunum printle alakalı değil lütfen anlayın
Sanch Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 3 Temmuz 2019 Mesajlar 1.576 Çözümler 16 Daha fazla Cinsiyet Erkek 10 Eylül 2020 #32 Bu arada, komut satırında python yazınca Python ekranı geliyor mu? Yani kurulumda eklemiş misiniz?
K kerb Megapat Zamanın Tanığı Katılım 25 Nisan 2017 Mesajlar 4.424 Makaleler 1 Çözümler 29 10 Eylül 2020 #33 @gxxfps Sorununuz print ile alakalı. İlk satırda yazılı olan kod print kodu. O hata veriyor. Python'dan anlamıyorum fakat büyük ihtimalle sayılardan önce parantezden sonra " ya da ' koysanız düzelir.
@gxxfps Sorununuz print ile alakalı. İlk satırda yazılı olan kod print kodu. O hata veriyor. Python'dan anlamıyorum fakat büyük ihtimalle sayılardan önce parantezden sonra " ya da ' koysanız düzelir.
gxxfps Hectopat Katılım 25 Mayıs 2019 Mesajlar 20 10 Eylül 2020 #34 Sanch dedi: @gxxfps Sol alt kısımdan başka Python sürümü varsa değiştirebilir misiniz? Eki Görüntüle 663436 Sol alttaki kısma basınca çıkan ekranda farklı Python sürümü varsa ona geçip deneyin isterseniz: Eki Görüntüle 663437 Genişletmek için tıkla... denedim maalesef olmadı hala aynı
Sanch dedi: @gxxfps Sol alt kısımdan başka Python sürümü varsa değiştirebilir misiniz? Eki Görüntüle 663436 Sol alttaki kısma basınca çıkan ekranda farklı Python sürümü varsa ona geçip deneyin isterseniz: Eki Görüntüle 663437 Genişletmek için tıkla... denedim maalesef olmadı hala aynı
Sanch Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 3 Temmuz 2019 Mesajlar 1.576 Çözümler 16 Daha fazla Cinsiyet Erkek 10 Eylül 2020 #35 Sanch dedi: Bu arada, komut satırında python yazınca Python ekranı geliyor mu? Yani kurulumda eklemiş misiniz? Genişletmek için tıkla... Bunu söyleyin mümkünse, olmazsa Python'u sitesinden indirip kurun (Öncesinde silmeyi unutmayın.). Sanch dedi: Bunu söyleyin mümkünse, olmazsa Python'u sitesinden indirip kurun (Öncesinde silmeyi unutmayın.). Genişletmek için tıkla... Bu arada VS Code ekranındaki Shell'e yazmayın. O direk Python ekranı. Kendi bilgisayarınızdaki komut satırına yazın.
Sanch dedi: Bu arada, komut satırında python yazınca Python ekranı geliyor mu? Yani kurulumda eklemiş misiniz? Genişletmek için tıkla... Bunu söyleyin mümkünse, olmazsa Python'u sitesinden indirip kurun (Öncesinde silmeyi unutmayın.). Sanch dedi: Bunu söyleyin mümkünse, olmazsa Python'u sitesinden indirip kurun (Öncesinde silmeyi unutmayın.). Genişletmek için tıkla... Bu arada VS Code ekranındaki Shell'e yazmayın. O direk Python ekranı. Kendi bilgisayarınızdaki komut satırına yazın.
gxxfps Hectopat Katılım 25 Mayıs 2019 Mesajlar 20 10 Eylül 2020 #36 @kerb Kardeşim bi görüntelere bakar mısın 1+1 yazsam bile çalışmıyor print deyip durmayın sadece bir örnekti
@kerb Kardeşim bi görüntelere bakar mısın 1+1 yazsam bile çalışmıyor print deyip durmayın sadece bir örnekti
Sanch Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 3 Temmuz 2019 Mesajlar 1.576 Çözümler 16 Daha fazla Cinsiyet Erkek 10 Eylül 2020 #37 Dediklerimi yaparsanız sevinirim.
gxxfps Hectopat Katılım 25 Mayıs 2019 Mesajlar 20 10 Eylül 2020 #38 Sanch dedi: Dediklerimi yaparsanız sevinirim. Genişletmek için tıkla... ilginiz için teşekkür ederim deneyeceğim ama canım çok sıkıldı sizi de daha falza tutmak istemiyorum yarın denerim artık
Sanch dedi: Dediklerimi yaparsanız sevinirim. Genişletmek için tıkla... ilginiz için teşekkür ederim deneyeceğim ama canım çok sıkıldı sizi de daha falza tutmak istemiyorum yarın denerim artık
The Anorak Terapat Zamanın Tanığı Forumun Hafızası Katılım 2 Mart 2014 Mesajlar 6.694 Makaleler 1 Çözümler 128 10 Eylül 2020 #39 Sorun bence Python ile ilgili. Bana soracak olursanız. Tüm Python kurulumlarını tek tek kaldırıp. Sitesinden indirip tekrar kurulum yapın.
Sorun bence Python ile ilgili. Bana soracak olursanız. Tüm Python kurulumlarını tek tek kaldırıp. Sitesinden indirip tekrar kurulum yapın.
gxxfps Hectopat Katılım 25 Mayıs 2019 Mesajlar 20 10 Eylül 2020 #40 The Anorak dedi: Sorun bence Python ile ilgili. Bana soracak olursanız. Tüm Python kurulumlarını tek tek kaldırıp. Sitesinden indirip tekrar kurulum yapın. Genişletmek için tıkla... Teşekkürler yapacağım
The Anorak dedi: Sorun bence Python ile ilgili. Bana soracak olursanız. Tüm Python kurulumlarını tek tek kaldırıp. Sitesinden indirip tekrar kurulum yapın. Genişletmek için tıkla... Teşekkürler yapacağım