Visual Studio Code'da beyaz noktalar görünüyor

t4meria

Decapat
Daha fazla  

Böyle bir sorun var bayağı uzun süredir devam ediyor. Bunu nasıl çözebilirim?

IDE ve Editor'leri yonetici modda calistirmak riskli hareket. Aslinda diskin sadece ufak bir bolumunu okuma yetkisiyle calismalari gerekiyor.

IDE ve Editor'leri yonetici modda calistirmak riskli hareket. Aslinda diskin sadece ufak bir bolumunu okuma yetkisiyle calismalari gerekiyor.

Yav reis siz anlatıyonuzda ben anlamıyorum sorun bende galiba tameri_3 Discord bir yazarsanız oradan çözelim olmadı anlamıyorum çünkü sizi.

Yav reis siz anlatıyonuzda ben anlamıyorum sorun bende galiba tameri_3 Discord bir yazarsanız oradan çözelim olmadı anlamıyorum çünkü sizi.

Sağ tıkla özellikler sekmesine tıkla uyumluluk kısmına gel, oradan uyumluluk sorun gidericisini çalıştır seçeneğine tıkla. Olmaz ise bütün uyumluluk seçenekleri tek tek dene.

Cliphamp uygulamasında aynı sorunu yönetici olarak çalıştırıp çözmüştüm işe yarar belki diye söyledim.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…