t4meria Decapat Katılım 17 Eylül 2023 Mesajlar 72 Daha fazla Cinsiyet Erkek 10 Mart 2025 #1 Böyle bir sorun var bayağı uzun süredir devam ediyor. Bunu nasıl çözebilirim?
Kuzgun_81 Centipat Katılım 23 Nisan 2024 Mesajlar 965 Çözümler 8 Yer İstanbul 10 Mart 2025 #2 t4meria dedi: Eki Görüntüle 2442694 Böyle bir sorun var bayağı uzun süredir devam ediyor. Bunu nasıl çözebilirim? Genişletmek için tıkla... Dünyadaki en sinir bozucu şey. Yönetici olarak çalıştırıp uyumluluk sorun gidericisini çalıştırın.
t4meria dedi: Eki Görüntüle 2442694 Böyle bir sorun var bayağı uzun süredir devam ediyor. Bunu nasıl çözebilirim? Genişletmek için tıkla... Dünyadaki en sinir bozucu şey. Yönetici olarak çalıştırıp uyumluluk sorun gidericisini çalıştırın.
t4meria Decapat Katılım 17 Eylül 2023 Mesajlar 72 Daha fazla Cinsiyet Erkek 10 Mart 2025 #3 Kuzgun_81 dedi: Dünyadaki en sinir bozucu şey. Yönetici olarak çalıştırıp uyumluluk sorun gidericisini çalıştırın. Genişletmek için tıkla... Onu nasıl açiyoruz reis.
Kuzgun_81 dedi: Dünyadaki en sinir bozucu şey. Yönetici olarak çalıştırıp uyumluluk sorun gidericisini çalıştırın. Genişletmek için tıkla... Onu nasıl açiyoruz reis.
bitwise Gigapat Katkıda Bulunan Zamanın Tanığı Katılım 22 Mart 2018 Mesajlar 9.680 Makaleler 1 Çözümler 81 10 Mart 2025 #4 IDE ve Editor'leri yonetici modda calistirmak riskli hareket. Aslinda diskin sadece ufak bir bolumunu okuma yetkisiyle calismalari gerekiyor.
IDE ve Editor'leri yonetici modda calistirmak riskli hareket. Aslinda diskin sadece ufak bir bolumunu okuma yetkisiyle calismalari gerekiyor.
t4meria Decapat Katılım 17 Eylül 2023 Mesajlar 72 Daha fazla Cinsiyet Erkek 10 Mart 2025 #5 bitwise dedi: IDE ve Editor'leri yonetici modda calistirmak riskli hareket. Aslinda diskin sadece ufak bir bolumunu okuma yetkisiyle calismalari gerekiyor. Genişletmek için tıkla... Yav reis siz anlatıyonuzda ben anlamıyorum sorun bende galiba tameri_3 Discord bir yazarsanız oradan çözelim olmadı anlamıyorum çünkü sizi.
bitwise dedi: IDE ve Editor'leri yonetici modda calistirmak riskli hareket. Aslinda diskin sadece ufak bir bolumunu okuma yetkisiyle calismalari gerekiyor. Genişletmek için tıkla... Yav reis siz anlatıyonuzda ben anlamıyorum sorun bende galiba tameri_3 Discord bir yazarsanız oradan çözelim olmadı anlamıyorum çünkü sizi.
Kuzgun_81 Centipat Katılım 23 Nisan 2024 Mesajlar 965 Çözümler 8 Yer İstanbul 10 Mart 2025 #6 t4meria dedi: Yav reis siz anlatıyonuzda ben anlamıyorum sorun bende galiba tameri_3 Discord bir yazarsanız oradan çözelim olmadı anlamıyorum çünkü sizi. Genişletmek için tıkla... Sağ tıkla özellikler sekmesine tıkla uyumluluk kısmına gel, oradan uyumluluk sorun gidericisini çalıştır seçeneğine tıkla. Olmaz ise bütün uyumluluk seçenekleri tek tek dene. bitwise dedi: IDE ve Editor'leri yonetici modda calistirmak riskli hareket. Aslinda diskin sadece ufak bir bolumunu okuma yetkisiyle calismalari gerekiyor. Genişletmek için tıkla... Cliphamp uygulamasında aynı sorunu yönetici olarak çalıştırıp çözmüştüm işe yarar belki diye söyledim.
t4meria dedi: Yav reis siz anlatıyonuzda ben anlamıyorum sorun bende galiba tameri_3 Discord bir yazarsanız oradan çözelim olmadı anlamıyorum çünkü sizi. Genişletmek için tıkla... Sağ tıkla özellikler sekmesine tıkla uyumluluk kısmına gel, oradan uyumluluk sorun gidericisini çalıştır seçeneğine tıkla. Olmaz ise bütün uyumluluk seçenekleri tek tek dene. bitwise dedi: IDE ve Editor'leri yonetici modda calistirmak riskli hareket. Aslinda diskin sadece ufak bir bolumunu okuma yetkisiyle calismalari gerekiyor. Genişletmek için tıkla... Cliphamp uygulamasında aynı sorunu yönetici olarak çalıştırıp çözmüştüm işe yarar belki diye söyledim.